Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Άφησε πίκρα η ισοπαλία 1-1 με τον Παναιτωλικό

ΠΑΣ - Παναιτωλικός 1-1 σε ένα μέτριο σχετικά παιχνίδι


Από ένα καλό ημίχρονο είχαν ο ΠΑΣ και ο Παναιτωλικός στο γειτονικό ντέρμπι που έληξε με σκορ 1-1.
Στο α’ ημίχρονο ήταν σαφώς ανώτερος ο «Άγιαξ» που πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Σολτάνι, είχε φάσεις για γκολ και ήταν απειλητικός. Αντίθετα με το β’ ημίχρονο που φάνηκε πιο αποφασιστικός ο Παναιτωλικός με συνέπεια να ισοφαρίσει 1-1 με γκολ του Μοράρ. Ωστόσο αν ζυγίσουμε τα στοιχεία του αγώνα, θα δούμε ότι ο Παναιτωλικός εκτός από το γκολ δεν είχε καμία άλλη σημαντική φάση προς την εστία του ΠΑΣ που να δυσκόλεψε τον Βελλίδη. Αντίθετα ο ΠΑΣ είχε δύο δοκάρια με Μαυροπάνο, Κόντε και δύο καλές ευκαιρίες με Ναδάλες και Κόντε. Αυτό αφήνει πίκρα στους Γιαννιώτες, αφού με τα δοκάρια και τις ευκαιρίες θα μπορούσαν να κερδίσουν το παιχνίδι.


ΤΑ ΓΚΟΛ

22’: Ο Γιάκος βρίσκει τον Μπουκουβάλα, εκείνος κάνει τη σέντρα, ο Σολτάνι κατεβάζει την μπάλα και με ωραίο σουτ ανοίγει το σκορ. Η μπάλα πήγε πρώτα στο δεξί δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα.

69’: Ο Μοράρ σουτάρει από πολύ μακριά, η μπάλα παίρνει φάλτσα και καταλήγει στη γωνιά του Βελλίδη για το 1-1.

ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ

64': Δοκάρι για τον ΠΑΣ Γιάννινα! Ο Ναδάλες εκτελεί κόρνερ, η μπάλα από κόντρα πάει στον Κόντε, εκείνος πιάνει ωραίο γυριστό και σημαδεύει το οριζόντιο.

76': Πάλι δοκάρι για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Από κόρνερ του Ναδάλες, η μπάλα κοντράρει στον Μαυροπάνο και πάει στο δεξί δοκάρι.

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ

15': Ευκαιρία για τον ΠΑΣ! Ωραίο διαγώνιο σουτ του Ναδάλες από μέσα αριστερά, άουτ η μπάλα.

37': Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ Γιάννινα! Ο Κόντε κάνει ατομική προσπάθεια, κερδίζει και μία κόντρα, πλασάρει από μέσα αριστερά και ο Τσέναμο μπλοκάρει.

46': Ο Ρόσα σουτάρει εκτός περιοχής, η μπάλα κοντράρει και ο Βελλίδης μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Καλή σε γενικές γραμμές ήταν η διαιτησία του Βάτσιου (Δυτικής Αττικής). Έκανε κάποια λάθη που δεν επηρέασαν την εξέλιξη του αγώνα. Καλοί οι επόπτες Πυλαρινός (Ζακύνθου), Μεϊντανάς (Αχαΐας). Με κίτρινες κάρτες παρατηρήθηκαν οι Κόντε (88’) – Μαρινάκης (43’), Μύγας (68’), Ντίας (82’), Μάζουρεκ (86’), Μπεχαράνο (88’), Μιχάι (90’), Τσενάμο (92’).

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μαυροπάνος, Σκόνδρας (77’ Κοζορώνης), Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Ναδάλες, Λίλα, Μανθάτης, Σολτάνι, Γιάκος, Κόντε. 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Τσέναμο, Μύγας, Μαρινάκης (59’ Μαρκόφσκι), Χαντάκιας (74’ Ροντρίγκες), Μιχάι, Μπεχαράνο, Πάουλο, Ρότσα, Ντίας, Ρόσα (66’ Μοράρ), Μάζουρεκ.