Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Ο "Άγιαξ" σηκώνει ανάστημα και σφίγγει γροθιές για τη συνέχεια

Χωρίς Λίλα, Καρανίκα, Νικολιά θα πάει στη Λάρισα ο "Άγιαξ"


Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να πήρε μια δύσκολη και αγχωτική πρόκριση από τον δυνατό και φιλόδοξο Άρη στο γήπεδο Χαριλάου, αλλά πήρε μια πρόκριση καθαρή, σπαθάτη και παλικαρίσια.
Έχοντας και παράπονα από την διαιτησία Αρετόπουλου με αποκορύφωμα τη φάση της αποβολής του Καρανίκα στο 35’ που έπρεπε να τιμωρηθεί με κίτρινη και όχι με κόκκινη κάρτα.

Πλέον το Κύπελλο μπαίνει στην άκρη για τον «Άγιαξ της Ηπείρου» αφού πέρασε στους «16» του Κυπέλλου και επικεντρώνει την προσοχή στο πρωτάθλημα και στο ματς της Κυριακής με τη Λάρισα στη Θεσσαλική πόλη. Η ιστορική και θρυλική ομάδα της πόλης μας σηκώνει ανάστημα και σφίγγει γροθιές για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, θέλοντας να επιστρέψει στις επιτυχίες και να χαρίσει επιτυχίες και καλύτερες στιγμές στους πολυπληθείς φίλους της.

Την Κυριακή στη Λάρισα, κόντρα στη δυνατή και αναγεννημένη ΑΕΛ, θα επιδιώξει θετικό αποτέλεσμα, παίζοντας με σοβαρότητα, αποφασιστικότητα και καθαρή σκέψη. Ο Πετράκης είδε και απόψε στην τηλεόραση το ματς της Λάρισας στην Καρδίτσα για το Κύπελλο (έληξε 0-0) και ετοιμάζει τα πλάνα για αυτή την δύσκολη αναμέτρηση, που είναι από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής.


Δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Λίλα (κάρτες), Καρανίκας (αποβολή στο χτεσινό παιχνίδι), όπως και ο Νικολιάς. Ο Ροντρίγκες, αν πείσει τον προπονητή ότι μπορεί να βοηθήσει και είναι έτοιμος, μπορεί να ακολουθήσει την αποστολή.