Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Με φόρα στη Λιβαδειά ο "Άγιαξ της Ηπείρου"

Η νίκη επί του Πλατανιά ξανάφερε χαμόγελα στο κυανόλευκο στρατόπεδο (ΦΩΤΟ Λ. ΣΤΑΜΟΥΛΗ)

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Με καλή ψυχολογία λόγω της νίκης με σκορ 3-1 επί του Πλατανιά και μάλιστα με ανατροπή που σημειώθηκε στο α’ ημίχρονο, ο ΠΑΣ θα πάει το Σάββατο στη Λιβαδειά για να διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα από τον Λεβαδειακό.
Σε μια δύσκολη έδρα, που ο «Άγιαξ» δεν έχει πολλές επιτυχίες και επί ενός Λεβαδειακού που κάνει πολύ καλή πορεία φέτος, προερχόμενος από νίκη μέσα στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού. Ωστόσο αυτό δεν φοβίζει τους Γιαννιώτες που τα τελευταία χρόνια έσπασαν πολλές κακές παραδόσεις και απέκτησαν δυνατό μέταλλο για να παίρνουν θετικά αποτελέσματα και μακριά από τα Γιάννινα. 


Ο Γιάννης Πετράκης «κατασκόπευσε» την Βοιωτική ομάδα στο προχτεσινό παιχνίδι που έδωσε στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού και ετοιμάζει τα δικά του σχέδια, για να ετοιμάσει αυτές τις μέρες την ομάδα του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ακολουθώντας το αγαπημένο του σύστημα 3-5-2 αλλά με κάποιες αποκλίσεις από παιχνίδι σε παιχνίδι και ανάλογα με τον τρόπο παιχνιδιού της αντίπαλης ομάδας. Στις επόμενες προπονήσεις θα φανεί καλύτερα το τι σχεδιάζει για την αναμέτρηση της Λιβαδειάς ο Κρητικός τεχνικός. 

Η επιστροφή του Κόντε δυνάμωσε την επίθεση αποτελώντας ένα καλό δίδυμο με τον Χαλκιαδάκη, οι οποίοι έχουν σκοράρει και επί του Πλατανιά. Επίσης επιστρέφει και ο Μαυροπάνος που εξέτισε την ποινή του (μία αγωνιστική λόγω κίτρινων καρτών) δίνοντας μια επιπλέον επιλογή για την τεχνική ηγεσία. Η προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου θα ξεκινήσει από σήμερα με διπλές προπονήσεις, καθώς χτες οι παίκτες είχαν ρεπό για ξεκούραση.