Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Έτοιμα για τη Λιβαδειά τα παλικάρια από τα Γιάννινα

Φάση από την περσινή αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό 

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Με δύο προπονήσεις που έγιναν χτες, πρωί και απόγευμα στο ΠΕΑΚΙ, ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΣ για το ματς με τον Λεβαδειακό που θα γίνει το Σάββατο και ώρα 16.00 στη Λιβαδειά.
Ένα ξεκίνημα ενθουσιώδες για τον «Άγιαξ της Ηπείρου» μετά την καλή εμφάνιση και τη νίκη με 3-1 που σημείωσε επί του Πλατανιά που τον έφερε πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Η καλή ψυχολογία θα επιδράσει θετικά στους κυανόλευκους και στο δύσκολο ματς με τον Λεβαδειακό, όπου θα διεκδικήσουν θετικό αποτέλεσμα.

Πάνω στο παιχνίδι αυτό άρχισαν από χτες να δουλεύουν, με πολλές ασκήσεις τακτικής για την καλύτερη λειτουργία όλων των γραμμών και κυρίως της αμυντικής, καθώς ο ΠΑΣ το Σάββατο στη Βοιωτία θα προσέξει ιδιαίτερα τα νώτα του για να μη δεχτεί γκολ για να είναι πάντα στο παιχνίδι και να χτυπήσει την κατάλληλη στιγμή για τη νίκη. Ο Γιάννης Πετράκης παρακολούθησε τον Λεβαδειακό και στο ματς με τον Παναιτωλικό και καταστρώνει τα πλάνα του όχι επί χάρτου αλλά μέσα στο γήπεδο με τις καθημερινές προπονήσεις που γίνονται. 

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» θα πάει στη Λιβαδειά με ανεβασμένο ηθικό και με πίστη ότι αν παίξει σοβαρά και αποφύγει τα λάθη, μπορεί να γυρίσει και νικητής στα Γιάννινα. Γιατί έδειξε καλά στοιχεία σε δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια, όπου κέρδισε 2-1 τον Αστέρα μέσα στην Τρίπολη και πήρε ισοπαλία 0-0 στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο. Έχασε μόνο στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ και στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό που βρέθηκε σε άσχημη μέρα. Τώρα με τη φόρα που έχει με τη νίκη και την καλή εμφάνιση επί του Πλατανιά, θα πάει στη Λιβαδειά για να παλέψει ακόμα και για τη νίκη. 

Ο Πετράκης και χτες είπε στους παίκτες ότι σε γενικές γραμμές είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια που καταβάλουν και τη νίκη που σημείωσαν, αλλά στάθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο που ο ΠΑΣ παρουσίασε κενά με συνέπεια να προηγηθεί ο Πλατανιάς. Ο Κρητικός τεχνικός ζήτησε το Σάββατο από το πρώτο λεπτό να υπάρχει αυτοσυγκέντρωση για να αντιμετωπίσουν με τον καλύτερο τρόπο τον αντίπαλό τους. 

Με την επιστροφή και του 20χρονου αμυντικού Ντίνου Μαυροπάνου, που εξέτισε την ποινή του, ο ΠΑΣ είναι πάνοπλος, χωρίς προβλήματα και απουσίες. Ναι μεν θα απουσιάσει πάλι ο Ροντρίγκες που είναι τραυματίας, αλλά από την αρχή της σεζόν είναι εκτός ομάδας, οπότε δεν προσθέτει κάποιο καινούργιο πρόβλημα στον Πετράκη. Καλό σημάδι θεωρούν στα Γιάννινα που ο Κόντε με την επανεμφάνισή του σημείωσε γκολ, κάτι που θα του δώσει δύναμη και αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Είναι ο παίκτης-γκολ του ΠΑΣ, αφού πέρσι ήταν 3ος σκόρερ του πρωταθλήματος και η απουσία του λόγω τραυματισμού άφησε κενά στην ομάδα. Όπως με τον Πλατανιά, έτσι και με τον Λεβαδειακό το Σάββατο, ο Κόντε θα είναι στην κορυφή της επίθεσης με τον Χαλκιαδάκη.