Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Διαβασμένος και με πάθος για νίκη θα υποδεχτεί ο "Άγιαξ" τον Πανιώνιο

Πανέτοιμος για νίκη είναι ο θρυλικός ΠΑΣ Γιάννινα για το ματς της Δευτέρας με τον Πανιώνιο

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Με καθημερινές πρωινές προπονήσεις συνεχίστηκε όλη την εβδομάδα η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Πανιώνιο στα Γιάννινα και τώρα φτάνει στο τέλος της.
Ο Γιάννης Πετράκης δίνει μεγάλο βάρος στο κομμάτι της τακτικής για να ετοιμάσει με τον καλύτερο τρόπο τους παίκτες του και να αντιμετωπίσουν «διαβασμένοι» τον Πανιώνιο που εκ παραδόσεως είναι ομάδα που δυσκολεύει τον ΠΑΣ στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Ο Κρητικός τεχνικός επισήμανε τις δυσκολίες και τα κομβικά σημεία αυτού του αγώνα, αλλά τονίζει συνεχώς στους παίκτες του ότι έχουν τις ικανότητες και προϋποθέσεις να πάρουν τη νίκη. Νέο πρόσωπο είναι ο Καρίμ Σολτάνι που δεν είχε ακολουθήσει την αποστολή στο Περιστέρι λόγω τραυματισμού που αποθεραπεύτηκε όπως και ο Μπέριος. Και οι δύο θα είναι στην αποστολή.


 Όπως τονίσαμε και άλλες φορές, ο Πετράκης είναι προπονητής που τηρεί την ιεραρχία και δεν αλλάζει εύκολα την ομάδα. Γι’ αυτό και στην παρούσα φάση, από τις 12 μεταγραφές που έγιναν βασικοί είναι μόνο οι Χαλκιαδάκης και Βελλίδης. Ουσιαστικά μόνο ο Χαλκιαδάκης, γιατί ο Βελλίδης έλειψε μόνο ενάμιση χρόνο στον ΠΑΟΚ και επέστρεψε στη βάση του και σε γνωστά λημέρια. Συνεπώς ο Σολτάνι στην πρώτη αποστολή με την ομάδα μπορεί να μη είναι βασικός, αλλά σίγουρα θα είναι ένα γερό χαρτί στα χέρια του Πετράκη για να βοηθήσει ακόμα και σαν αλλαγή και όποτε κριθεί αναγκαίο αυτό από τον προπονητή. Όπως έγινε και με τον Μανθάτη στο Περιστέρι που μπήκε αλλαγή και έδωσε στην ομάδα ουσιαστικές βοήθειες με πολλές προοπτικές να πάρει και θέση βασικού.

Και στο ματς με τον Πανιώνιο δεν θα αγωνιστούν οι τραυματίες Κόντε, Ροντρίγκες, Νικολιάς, που ήταν νοκ άουτ και στα προηγούμενα παιχνίδια. Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο ΠΑΣ και ο Πανιώνιος θα ξαναπαίξουν την άλλη Πέμπτη (21/9) στη Νέα Σμύρνη για την 1η αγωνιστική της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος. Επί του παρόντος προέχει για τους Γιαννιώτες το ματς της Δευτέρας με στόχο τη νίκη και την επιστροφή στα τρίποντα.


Θα συνεχιστεί και το Σαββατοκύριακο η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα με τιμές 20 ευρώ στη μεγάλη και 10 ευρώ στη μικρή σκεπαστή. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου για την ομάδα, γιατί ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα και τα τελευταία χρόνια ανέβηκε επίπεδα, δίνοντας αρκετές χαρές στους φίλους της.