Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Η ζωή του Μίμη Δομάζου μέσα από τις σελίδες του βιβλίου του

Το πάνελ στην παρουσίαση του βιβλίου. Από αριστερά Γιώργος Γκόντζος, Εδουάρδο Κοντογιωργάκης, Μίμης Δομάζος, Γιώργος Σιόντης

Έγινε το βράδυ στον πολιτιστικό χώρο «Δ. Χατζής» στα Γιάννινα η παρουσίαση του βιβλίου «ΜΙΜΗΣ ΔΟΜΑΖΟΣ Μυστικά και… άλλες αποκαλύψεις» παρουσία πολλών φίλων του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου.
Μεταξύ των θεατών ήταν και ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης τον οποίο συνεχάρη ο Μίμης Δομάζος για τη σπουδαία ομάδα που έκανε στα Γιάννινα.

Την εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογράφος Γιώργος Γκόντζος, ενώ στο πάνελ της παρουσίασης ήταν οι παλιοί άσοι του ΠΑΣ Γιώργος Σιόντης και Εδουάρδο Κοντογιωργάκης, που αναφέρθηκαν στην τεράστια ποδοσφαιρική στόφα αλλά και στην προσωπικότητα του Μίμη Δομάζου, όπως τον γνώρισαν σαν αντίπαλοι μέσα στα γήπεδα.

Επίσης συντονίστρια της εκδήλωσης ήταν η ραδιοφωνική παραγωγός και δημοσιογράφος Πόπη Δομάζου, κόρη του Στρατηγού. Ο Δομάζος τίμησε με πλακέτα τους χορηγούς της εκδήλωσης, όπως και την υπεύθυνη του Πνευματικού Κέντρου Μαρία Βλάχου που συνέδραμε τα μέγιστα.

Ο Μίμης Δομάζος εξιστόρησε τη ζωή του στα γήπεδα, όπως την περιγράφει στο βιβλίο και απάντησε σε ερωτήσεις του κοινού, που πολλές περιστράφηκαν γύρω από την σημερινή κατάσταση του Παναθηναϊκού. «Όταν κάνεις 17 μεταγραφές πέρσι και 13 φέτος, όταν χάνεις παίκτες σαν τον Μπεργκ και τον Ζέκα, δεν είναι εύκολο να ανακάμψει η ομάδα. Σε κάποια παιχνίδια έπαιξαν παίκτες που πρώτη φορά βρέθηκαν μεταξύ τους. Είναι δύσκολη η κατάσταση στον Παναθηναϊκό».

Στην εκδήλωση προβλήθηκε και ένα μικρό φιλμ από παλιά στιγμιότυπα με αφηγήσεις του Μίμη Δομάζου.


Στην εκδήλωση διακρίναμε εκτός από τον Γιάννη Πετράκη, τον παλιό πρόεδρο Κώστα Γκλίναβο, τον παλιό παράγοντα της χρυσής εποχής Τέλη Καζαντζή, τον παλιό άσο Νόντα Μπόλο, τον Λάζαρο Σέμο, παιδιά ακαδημιών και άλλοι.