Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Φωτορεπορτάζ από το φιλικό στη Λευκάδα και τις βραβεύσεις

Οι δύο αρχηγοί Κτενάς και Λίλα με τους διαιτητές σε μια αναμνηστική φωτογραφία (ΦΩΤΟ lefkadasportnews.gr)


Σε φιλικό παιχνίδι στη Λευκάδα ο ΠΑΣ κέρδισε 2-1 τον Τηλυκράτη με δύο γκολ που σημείωσε ο Άντι Λίλα (38’ με πέναλτι, 58’ με κεφαλιά). Η τοπική ομάδα μείωσε το σκορ στο 68’ με τον Μπαλί.
Στη φάση αυτή ο γκολκίπερ του ΠΑΣ Κολιοφούκας σε σύγκρουση με συμπαίκτη του στην προσπάθεια να αποκρούσει τη μπάλα, έπεσε κάπως άσχημα στο έδαφος με συνέπεια να υποστεί ελαφρά εγκεφαλική διάσειση. Προς στιγμή έχασε τις αισθήσεις του, αφού του γύρισε η γλώσσα, αλλά αμέσως συνήλθε καθώς του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λευκάδας, όπου προληπτικά θα μείνει απόψε το βράδυ. Αύριο θα πάρει εξιτήριο και θα επιστρέψει στα Γιάννινα όπου για μερικές μέρες δεν θα προπονηθεί. Ευτυχώς όλα εξελίχθηκαν σε αυτή την περιπέτεια ομαλά και ο ταλαντούχος γκολκίπερ σε λίγες μέρες θα είναι πάλι στα γήπεδα. 

Λόγω αυτού του περιστατικού ο διαιτητής Ζιώγας σφύριξε νωρίτερα τη λήξη του αγώνα. Ο ΠΑΣ έτυχε θερμής υποδοχής από 400 περίπου φιλάθλους που ήταν στο γήπεδο. 

Ο Γιάννης Πετράκης κατά τη βράβευσή του από τον πρόεδρο του Τυληκράτη Τριαντάφυλλο Βλάχο


Το ματς είχε εορταστικό χαρακτήρα για τα 90 χρόνια του Τηλυκράτη. Το βράδυ η διοίκηση της ιστορικής ομάδας του όμορφου νησιού παρέθεσε δείπνο στην αποστολή του ΠΑΣ σε παραλιακή ταβέρνα. 

Στο ημίχρονο τιμήθηκαν από την διοίκηση της λευκαδίτικης ομάδας ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης, ο προπονητής Γιάννης Πετράκης και ο παλαίμαχος άσσος Αλφρέδο Γκλασμάνης (υπήρξε προπονητής και παίκτης του Τηλυκράτη). Με τον ΠΑΣ Γιάννινα δοκιμάσθηκαν και δύο Αλβανοί ποδοσφαιριστές που θα προπονηθούν και τις επόμενες μέρες για να τους δει ο Πετράκης. 

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ: Καραγκούνης, Μακρυγιάννης, Καταγής, Πολυχρονάκης, Ιασωνίδης, Περιστέρης, Ορφανός, Κτενάς, Παπαδόπουλος, Σιδέρης, Καλογέρης. Αγωνίσθηκαν και οι Τσελάι, Μπαλί, Κοντογιάννης, Τσάκαλος, Βασιλείου, Γεωργάκης, Μπουρδούβαλης. 
ΠΑΣ: Κολιοφούκας, Μπουκουβάλας, Ναδάλες, Σέου, Μαυροπάνος, Λίλα, Κοζορώνης, Μασούρας, Σιφναίος, Βιδάλ, Κοροβέσης. Αγωνίσθηκαν στο β’ ημίχρονο και οι Ζάιρο, Ακόστα, Γιάκος, Καρανίκας, Γαρουφαλιάς, Παπαδόπουλος

Για περισσότερες φωτογραφίες ΚΛΙΚ ΕΔΩ