Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Ο "Άγιαξ" 9 Ιουλίου ανεβαίνει στο Καρπενήσι

Το ξενοδοχείο AVARIS που θα διαμείνει και φέτος ο ΠΑΣ στο Καρπενήσι

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Χθες έγινε κανονικά προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ, το ίδιο θα γίνει και σήμερα, με προγραμματισμένη προπόνηση τις 11.00 το πρωί. Το Σαββατοκύριακο οι παίκτες θα έχουν ρεπό για ξεκούρασε. Ο Πετράκης θα είναι στην Κοζάνη ως ομιλητής σε σεμινάριο προπονητών που θα γίνει την Κυριακή.
Οι προπονήσεις θα αρχίσουν πάλι από Δευτέρα μέχρι και την Τετάρτη που θα γίνει η αποχαιρετιστήρια συγκέντρωση. Η επιστροφή από τις διακοπές έχει προγραμματιστεί για τις 26 Ιουνίου όπου θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν.

Έκλεισε και το προπονητικό κέντρο στο Καρπενήσι, όπου θα βρεθεί ο «Άγιαξ της Ηπείρου» από 9 έως 23 Ιουλίου για το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Είναι η πέμπτη συνεχόμενη χρονιά που επιλέχθηκε η περιοχή της Ευρυτανίας με τις ιδανικές για προετοιμασία συνθήκες. Εκεί όπου ο ΠΑΣ έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής και απόδειξη ότι σε πολλά παιχνίδια στα Γιάννινα βρέθηκαν και φίλαθλοι από το Καρπενήσι αψηφώντας την απόσταση. 

Όπως γίνεται κάθε χρόνο, τα πρώτα φιλικά θα γίνουν στο Καρπενήσι με άλλες ομάδες που θα είναι εκεί για προετοιμασία. Παράλληλα γίνονται προσπάθειες να κλείσουν και άλλα φιλικά παιχνίδια μετά την επιστροφή της ομάδας στα Γιάννινα, αφού το πρωτάθλημα ξεκινά νωρίτερα φέτος σε σχέση με προηγούμενες χρονιές και θα πρέπει να φορτσάρει η ομάδα. Υπάρχει σκέψη η ομάδα μετά το Καρπενήσι να πάει για μια εβδομάδα και στο εξωτερικό για να δώσει και φιλικά παιχνίδια, αλλά αυτό δεν είναι ακόμα οριστικό.