Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Να συνέλθει ο ΠΑΣ, γιατί έτσι αδικεί τον εαυτό του

Κακός ο ΠΑΣ έχασε δίκαια με σκορ 3-0 στη Βέροια


Δεν βρέθηκε σε καλή μέρα γενικώς ο ΠΑΣ Γιάννινα και έτσι ηττήθηκε δίκαια στη Βέροια με σκορ 3-0 από την τοπική ομάδα. Μάλιστα οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι και πολλές ευκαιρίες για γκολ.
Η εικόνα του ΠΑΣ δεν ήταν καλή. Στην άμυνα είχε πολλά κενά και αδυναμίες και κάθε επίθεση της Βέροιας ήταν επικίνδυνη. Λίγα πράγματα στο κέντρο και χλωμός επιθετικά. Ο ΠΑΣ απλά είχε την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά ήταν ανούσια κατοχή, χωρίς να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ των γηπεδούχων. Κρίμα όμως, γιατί η ομάδα πέτυχε πολλά τα τελευταία χρόνια, έκανε την υπέρβαση με κατάθεση ψυχής και με τέτοιες εμφανίσεις αδικεί τον εαυτό της. Είναι δε κρίμα να λοιδορείται από μερίδα φιλάθλων, που μένει σε μια κακή εμφάνιση και ξεχνά το προηγούμενο διάστημα. Μερικές φορές οι τελευταίες εικόνες είναι και καταλυτικές. Να συνέλθουν άμεσα άπαντες για να κλείσει με χαμόγελα η αγωνιστική αυλαία του πρωταθλήματος, κάνοντας καλές εμφανίσεις στα 3 τελευταία παιχνίδια με Ηρακλή (εντός), Ολυμπιακό (εκτός), ΑΕΚ (εντός). 

Η Βέροια ήταν καλύτερη και κέρδισε δίκαια. Δεν ξέρουμε αν υπάρχουν προβλήματα με τον φάκελο αδειοδότησης, αλλά οι παίκτες έκαναν το καθήκον τους, αποκτώντας εκ νέου με τη νίκη αυτή το δικαίωμα στην ελπίδα.


ΤΑ ΓΚΟΛ

20’: Ο Στόιτσεφ κάνει ωραία διαγώνια μπαλιά, ο νεαρός Μαυροπάνος χάνει εντελώς τη φάση και ο Καπετάνος σκοράρει με δεύτερη προσπάθεια. Αρχικά ο Πασχαλάκης απέκρουσε το πλασέ του αλλά στη συνέχεια με κεφαλιά έγινε το 1-0.

36’: Ο Σαρπόνγκ μπαίνει στην περιοχή από δεξιά, αφήνει πίσω του τον Μιχαήλ και με διαγώνιο πλασέ κάνει το 2-0.

93’: Το σουτ του Τομάς κοντράρει, αλλά στη συνέχεια ο Σουλέ με συρτό σουτ από το ημικύκλιο κάνει το 3-0.

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ

26': Καλό σουτ του Στόιτσεφ εκτός περιοχής, άουτ η μπάλα.

26': Καλό σουτ του Στόιτσεφ εκτός περιοχής, άουτ η μπάλα.

 41': Ευκαιρία για τη Βέροια! Ο Σαρπόνγκ εκτελεί απευθείας φάουλ και ο Πασχαλάκης πέφτει και αποκρούει.

74': Ο Σουλέ δίνει στον Σαρπόνγκ και εκείνος από μέσα δεξιά κάνει δυνατό διαγώνιο σουτ με τον Πασχαλάκη να αποκρούει.

75': ΔΟΚΑΡΙ για τη Βέροια. Ο Κάλβο εκτελεί απευθείας φάουλ από το ημικύκλιο και σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι.

78': Ευκαιρία για τον ΠΑΣ! Ο Ακόστα βγάζει τη σέντρα, ο Κόντε παίρνει την κεφαλιά και αστοχεί για λίγο.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Τριαντάφυλλος Τίκας του συνδέσμου Καρδίτσας με βοηθούς τους  Ιωάννη Κουράκη (Ηρακλείου), Αντώνιο Διπλάρη (Καρδίτσας). Ο ρέφερι ήταν πολύ καλός και κράτησε το ματς σε καλά επίπεδα. Στο 93’ απέβαλε με 2η κίτρινη κάρτα τον Μπαλάφα της Βέροιας. Με κίτρινες κάρτες παρατηρήθηκαν οι Μπαλάφας, Σούλε – Λίλα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΒΕΡΟΙΑ: Λόπεθ, Βασιλαντωνόπουλος, Καλί (79’ Αντονιάν), Σισοκό, Ασίγκμπα, Μπαλάφας, Τομάς, Στόιτσεφ (46’ Σούλε), Κάλβο, Σαρπόνγκ, Καπετάνος (72’ Μίλιεβιτς)


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Πασχαλάκης, Κοζορώνης, Μιχαήλ, Μαυροπάνος (57’ Βιδάλ), Κούτρης, Καρανίκας, Λίλα (64’ Ναδάλες), Ακόστα, Γιάκος, Κοροβέσης (77’ Μπουκουβάλας), Κόντε.