Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Γενική είσοδος 10 ευρώ στο ματς με τον Ηρακλή

Γενική είσοδος 10 ευρώ στο ματς με Ηρακλή όρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα


Γενική είσοδος 10 ευρώ καθόρισε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για το ματς της Κυριακής με τον Ηρακλή στα Γιάννινα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

Ξεκινάει από σήμερα η διάθεση εισιτηρίων για τον Κυριακάτικο αγώνα κόντρα στον Ηρακλή, για τον οποίο και θα ισχύσει γενική είσοδος 10€ (παιδικά θύρες 6-9, 5€).
Οι φίλοι της ομάδας μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους από τα γραφεία της ΠΑΕ σήμερα και την Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 17:00 και το Σάββατο από τις 10:00 έως τις 14:00. Τα εκδοτήρια στο ΕΣΙ "Οι Ζωσιμάδες" θα ανοίξουν την Κυριακή στις 11:00 και θα παραμείνουν ανοιχτά έως την ώρα έναρξης του αγώνα.
Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθεύονται ηλεκτρονικά το εισιτήριο τους από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ (πατώντας εδώ https://www.viva.gr/tickets/sports/pas-giannina-eisitiria-agonon-2016-17/), όπως επίσης και στα καταστήματα Public.
Λόγω αλλαγής του συστήματος έκδοσης εισιτηρίων, θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή των φίλων της ομάδος μας και να τους παρακαλέσουμε να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους εγκαίρως, για την αποφυγή προβλημάτων την ημέρα του αγώνα.

Τέλος σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και την ΚΥΑ (20\08\2015), σχετικά με την "ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ, ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ '', για την αγορά του εισιτηρίου είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ο  ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται.