Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Γ. Πετράκης: Θα τελειώσουμε με αξιοπρέπεια το πρωτάθλημα

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη. Δίπλα του ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΠΑΣ Μπάμπης Καρβέλης


Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης στην συνέντευξη Τύπου δήλωσε τα εξής: «Η ομάδα μας είχε δύο διαφορετικά πρόσωπα. Στο α’ ημίχρονο πιστεύω ότι κάναμε ένα από τα πιο καλά ημίχρονα της φετινής σεζόν, τόσο σε φάσεις δημιουργίας όσο και αμυντικής συμπεριφοράς. Οι παίκτες μου έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια, έγιναν δημιουργικοί, κάναμε ευκαιρίες, σε αντίθεση με τον Παναιτωλικό που μας απείλησε μόνο από στημένα και από ένα περιφερειακό σουτ. 

Στην επανάληψη δεν είχαμε την ίδια εικόνα. Πιστεύω να βγήκε το άγχος που είχαμε προκειμένου να κερδίσουμε το παιχνίδι. Η καλή οργάνωση του αντιπάλου, η έλλειψη καθαρού μυαλού και η κούραση που βγήκε σε κάποιους παίκτες από την προσπάθεια που έκαναν στο α’ ημίχρονο, συνετέλεσαν το β’ ημίχρονο να μη είναι καλό ποιοτικά, χωρίς φάσεις και από τις δύο πλευρές. Κάνοντας αποτύπωση όλης της προσπάθειας του παιχνιδιού, πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω από το αποτέλεσμα που ήρθε».

Σε ερώτηση για το ποιοι θα είναι οι στόχοι στη συνέχεια ανέφερε: «Η δική μας καθημερινότητα είναι συγκεκριμένη. Πρέπει κάθε μέρα να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, το τι πιστεύουμε ότι είναι σωστό, δεν τα παρατάμε ποτέ. Έχουμε υποχρέωση και εγώ και οι παίκτες απέναντι σε αυτή την πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε στις 15 Ιουνίου, να έχουμε ανάλογο τελείωμα της σεζόν ανάλογο με την εικόνα που είχαμε όλη την χρονιά. Πάνω απ’ όλα είναι  η αξιοπρέπειά μας, το τι πιστεύουμε και το πώς θέλουμε να φαινόμαστε, θα είναι το κυρίαρχο μέχρι το τέλος της σεζόν. Το που μπορούμε να φτάσουμε θα το δείξει η ίδια η πράξη».