Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Μ. Χάβος: Με ικανοποιεί μόνο η εμφάνιση του β' ημιχρόνου

Ο Μάκης Χάβος κάνει δηλώσεις έχοντας δίπλα του τον υπεύθυνο επικοινωνίας του Παναιτωλικού Χρήστο Στούμπο


Ο προπονητής του Παναιτωλικού Μάκης Χάβος στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε τα εξής: «Η εικόνα της ομάδας μας στο α’ ημίχρονο δεν ήταν αυτή που θέλω εγώ. Συζητήσαμε με τα παιδιά όλη την εβδομάδα και είχαμε πει, παίζοντας σε ένα γειτονικό ντέρμπι το πρώτο που έχει σημασία είναι να είμαστε δυνατοί στις μονομαχίες.
Ο ΠΑΣ στο α’ ημίχρονο ήταν πιο δυνατός στις μονομαχίες από εμάς, συν το γεγονός ότι εμείς είχαμε εύκολα πουλήματα της μπάλας.

Έτσι δεν μπορέσαμε να κάνουμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε σαν ομάδα, με αποτέλεσμα τα Γιάννινα να είναι καλύτερα στο α’ ημίχρονο. Παρόλα αυτά είχαμε δύο φάσεις με το σουτ του Πάολο που απέκρουσε ο τερματοφύλακας των Ιωαννίνων και την άλλη φάση που όλοι λένε ότι ήταν πέναλτι. Εκεί θα μπορούσαμε ίσως να ανοίξουμε το σκορ. Στο β’ ημίχρονο βελτιώθηκε η εικόνα μας, γίναμε πιο δυνατοί στις μονομαχίες, δεν είχαμε εύκολα χασίματα μπάλας. Αλλά ο τρόπος παιχνιδιού του αντιπάλου και η κατάσταση του γηπέδου δεν βοηθούν να κάνεις επιθετικό τρανζίτιο και να κλέψεις μπάλες. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια του β’ ημιχρόνου. Δεν μας βοήθησαν και οι αλλαγές όπως σε άλλα παιχνίδια. Και όταν ένα παιχνίδι δεν μπορείς να το κερδίσεις, τότε δεν πρέπει να το χάνεις».