Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Ευχαριστίες προς τον Γιάννη Πετράκη για την ομιλία του σε ημερίδα προπονητών

Γιάννης Πετράκης και Κυριάκος Παναγιωτίδης σε ένα στιγμιότυπο από την ημερίδα προπονητών που έγινε στην Άρτα


Σε ημερίδα που οργάνωσε η ΕΠΣ Άρτας το βράδυ της Δευτέρας κεντρικός ομιλητής ήταν ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης με θέμα «Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ».
Την ημερίδα παρακολούθησαν πολλοί προπονητές κυρίως από Άρτα, Πρέβεζα και Λευκάδα.

Ο Γιάννης Πετράκης αποκόμισε πάλι θετικά σχόλια από τους προπονητές για τις γνώσεις αλλά και για τον τρόπο διδασκαλίας. Ο πρώην προπονητής των μικτών ομάδων Πρέβεζας/Λευκάδας και νυν τεχνικός του Α. Ο. Παλαίρου Κυριάκος Παναγιωτίδης σε ανάρτησή του στο FB αναφέρει τα εξής:  «θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Γιάννη Πετράκη για την μεγάλη του βοήθεια μέσα από ημερίδες και σεμινάρια να δίνει σε μας κατευθύνσεις και τρόπους σκέψεις βοηθώντας μας στην προπονητική μας εξέλιξη. Ειναι πραγματικά ένας σπουδαίος άνθρωπος που τον διακρίνει το ήθος και η απλότητα και ένας εξαιρετικός δάσκαλος-προπονητής 
τον ευχαριστώ πολύ.
Άλλο ένα στιγμιότυπο από την προπονητική ημερίδα της Άρτας


Για να μπορεί ο προπονητής να επιτελεί με επιτυχία το έργο του σε μία ποδοσφαιρική ομάδα, πρέπει να διαθέτει ισχυρή προσωπικότητα, ειδικές γνώσεις και εμπειρία, γνώσεις ψυχολογίας και παιδαγωγικής και επιπλέον να εκπροσωπεί σωστά την ομάδα του στα μέσα ενημέρωσης για τα θέματα της αρμοδιότητάς του.
Βέβαια, οι ειδικής γνώσεις και οι εμπειρίες του προπονητή πρέπει να εμπλουτίζονται συνεχώς και να διατηρούν σε επίκαιρο επίπεδο, μέσα από τη σύγχρονη βιβλιογραφία και την παρακολούθηση επιμορφωτικών σεμιναρίων».