Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Πάει και ο Τσουκαλάς, συνεχίζεται η αποδυνάμωση του ΠΑΣ

Από τον ΠΑΣ πάει στον Αστέρα Τρίπολης ο Σταύρος Τσουκαλάς


Τέλος από τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Σταύρος Τσουκαλάς. Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ο παίκτης ενεργοποίησε τη ρήτρα αποδέσμευσής του από το συμβόλαιό του με τον ΠΑΣ που έληγε στις 30-6-2017 και έτσι χωρίς καμία δέσμευση θα υπογράψει στον Αστέρα Τρίπολης.
Προφανώς η ομάδα της Τρίπολης θα κατέβαλε στον ΠΑΣ το ποσό της ρήτρας που αποδεσμεύει τον ποδοσφαιριστή από το υπόλοιπο του συμβολαίου του.
Η αποχώρηση του Σταύρου Τσουκαλά, που φημολογούνταν από χτες στο διαδίκτυο, είναι βαρύτατο πλήγμα για την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΣ και τον αποδυναμώνει σε μεγάλο βαθμό. Σε συνδυασμό με την αποχώρηση και των Μανιά, Ίλιτς, Στρούνα, Ηλιάδη σε ένα πανηγυρικό καλοκαίρι λόγω Ευρώπης, υπάρχει  μεγάλη αποδυνάμωση της ομάδας που θα έχει μπροστά της μια πολύ δύσκολη αγωνιστική σαιζόν.
Ο Σταύρος Τσουκαλάς αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2012. Στα 4 χρόνια είχε μεγάλη προσφορά στην ομάδα με 129 συμμετοχές στην Α’ Εθνική και 14 γκολ, ενώ σε αγώνες κυπέλλου αγωνίστηκε σε 13 παιχνίδια. Είχε μια αξιόλογη παρουσία με έντονη εντός και εκτός γηπέδων.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα


Κάνοντας χρήση του δικαιώματος εξαγοράς του υπολοίπου του συμβολαίου του, το οποίο ολοκληρωνόταν κανονικά στις 30.06.2017 και δια καταβολής της συμβατικής ρήτρας αποδέσμευσης, ο ποδοσφαιριστής Σταύρος Τσουκαλάς μετακινείται στην ομάδα του Αστέρα Τρίπολης.