Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Με δύο εισιτήρια πρωταθλήματος, δώρο το εισιτήριο του φιλικού με Μπαρτσελόνα

Ανακοίνωση της ΠΑΕ για τα εισιτήρια των προσεχών αγώνων


Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε ότι όποιος αγοράσει εισιτήρια για τα δύο εντός έδρας παιχνίδια με Λεβαδειακό, Βέροια, θα μπει δωρεάν στο ματς των βετεράνων του ΠΑΣ με τη Μπαρτσελόνα που θα γίνει την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ενόψει των τριών επερχόμενων αγώνων (φιλικός αγώνας με τους βετεράνους της Barcelona, 18.11, με Λεβαδειακό, 23.11, και με Βέροια, 26.11), η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 καλεί τους φίλους της ομάδας να γεμίσουν το γήπεδο μας και να ενισχύσουν τόσο τη δράση υπέρ των προσφύγων που συνδιοργανώνουμε με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ και την Barcelona, όσο και την προσπάθεια του ΠΑΣ να παραμείνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας του πρωταθλήματος.

Αγοράζοντας λοιπόν τα εισιτήρια για τους αγώνες με Λεβαδειακό και Βέροια, η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 πληρώνει το εισιτήριο του φιλικού και αποδίδει τα χρήματα αυτά υπέρ των προσφύγων. Για τη φιλική αναμέτρηση δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας.
Τιμές για Λεβαδειακό και Βέροια:
Κανονικά
Θύρες 3-4-6, 15€
Θύρες 9-10, 10€
Παιδικά
Θύρες 6-9, 5€
Τιμές για Barcelona:
Γενική είσοδος 10€
Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους καθημερινά από τις 10:00 έως τις 17:00 από τα γραφεία της ΠΑΕ. Την ημέρα του αγώνα το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων θα παραμείνει ανοιχτό στο Π.Ε.Α.Κ.Ι. έως τις 15:00, ενώ τα εκδοτήρια στο Ε.Σ.Ι. ¨Οι Ζωσιμάδες¨ θα ανοίξουν στις 16:00 και θα παραμείνουν ανοιχτά έως την ώρα έναρξης του αγώνα.
*Η προσφορά αυτή ισχύει έως την Πέμπτη 17.11

** Οι φίλοι μας μπορούν να προμηθεύονται το πακέτο εισιτηρίων από τα γραφεία μας στο ΠΕΑΚΙ. Μεμονωμένα για τον αγώνα με τη Barcelona θα διατίθενται και στη μπουτίκ της ομάδας καθημερινά (ώρες λειτουργίας καταστημάτων).