Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Τρία χρόνια χωρίς τον "Πατριάρχη" του αθλητικού ρεπορτάζ Βαγγέλη Λέκκο

Σαν να μη πέρασε μια μέρα.... Σαν σήμερα, στις 12 Νοεμβρίου 2013 έφυγε από κοντά μας ο Βαγγέλης Λέκκος


Τρία χρόνια συμπληρώνονται σήμερα, από τότε που έφυγε από κοντά μας ο γνωστός αθλητικογράφος Βαγγέλης Λέκκος. Ήταν ημέρα Τρίτη 12 Νοεμβρίου του 2013 που ο φίλος και καλός συνάδελφος μας αποχαιρέτησε για το μεγάλο ταξίδι της αιωνιότητας. Αφήνοντας πίσω του μια ολόκληρη ιστορία στο αθλητικό ρεπορτάζ που υπηρέτησε για πολλά χρόνια με απόλυτη συνέπεια και πολύ μεράκι, από τοπικές αλλά και Αθηναϊκές εφημερίδες.
Παρουσιάζοντας με το δικό του μοναδικό τρόπο τα αθλητικά δρώμενα, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και στο γενικότερο φάσμα του αθλητισμού. Δίκαια τον θεωρούσαν όλοι ως τον «Πατριάρχη» του χώρου.


 Πρωταθλητής ο ίδιος στο άλμα εις ύψος με διακρίσεις σε σημαντικούς αγώνες, είχε μια ξεχωριστή ευαισθησία στα σπορ πέρα από το ποδόσφαιρο. Πέρασαν τρία  χρόνια, χωρίς να έχουμε τον Βαγγέλη Λέκκο δίπλα μας στα δημοσιογραφικά θεωρεία, χωρίς να διαβάζουμε τις σπουδαίες αναλύσεις που έκανε για τα αθλητικά θέματα της επικαιρότητας. Εκεί που είναι όμως να ξέρει ότι ποτέ δεν τον ξεχάσαμε και πάντα είναι στη μνήμη και στην καρδιά μας.