Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Ο τραυματισμός του Βιδάλ και τα υπόλοιπα θέματα

Από την Κέρκυρα ξεκίνησε η περιπέτεια του Βιδάλ και ακόμα συνεχίζεται

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Πρόβλημα με τον Ιγκόρ Βιδάλ προέκυψε χθες πάλι στον ΠΑΣ καθώς στην πρωινή προπόνηση που έγινε σε γήπεδο με πλαστικό τάπητα ένιωσε πάλι ενοχλήσεις στον δικέφαλο και αποχώρησε από το πρόγραμμα.
Αυτό σημαίνει ότι δεν θα τον υπολογίζει ο Γιάννης Πετράκης για το ματς της Κυριακής με τον Λεβαδειακό, καθώς κρίθηκε σκόπιμο να κάνει ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης, χωρίς να υπάρχει ίχνος κινδύνου κάποιας βαριάς υποτροπής. Και επειδή λόγω των βροχοπτώσεων τα γήπεδα είναι πολύ βαριά αυτές τις μέρες, ο Βιδάλ θα προφυλαχθεί για να είναι έτοιμος 100% στο ματς με τη Λάρισα. 


Η περιπέτειά του ξεκίνησε από το ματς με την Κέρκυρα. Εκεί μπορεί να αναδείχθηκε σε μορφή του αγώνα με το καταπληκτικό γκολ που σημείωσε και να γράφτηκαν επί μέρες καλά λόγια, αλλά αποχώρησε από το νησί των Φαιάκων με τράβηγμα στον δικέφαλο. Η μαγνητική δεν έδειξε κάτι σοβαρό από ένα απλό τράβηγμα, αλλά από τη στιγμή που προσπάθησε να μπει στο πρόγραμμα και ένιωσε ενοχλήσεις φαντάζει πολύ δύσκολο να είναι έτοιμος μέχρι την Κυριακή. 

Όπως αναφέραμε και πριν, οι κυανόλευκοι σε καμία περίπτωση δεν θα ρισκάρουν αν δεν είναι εντελώς καλά ο Βραζιλιάνος άσσος. Ο Πετράκης θα προσπαθήσει να βρει εναλλακτικές λύσεις και ένα σχήμα έστω χωρίς τον Βιδάλ για να αντιμετωπίσει την Κυριακή τον Λεβαδειακό με στόχο τη νίκη. 

Ο Θέμης Τζημόπουλος επικοινώνησε χθες με τους ανθρώπους του ΠΑΣ και τους ανέφερε ότι στις 01.30 το πρωί της Τετάρτης (σήμερα) δίνει το τελευταίο φιλικό με τη φανέλα της Νέας Ζηλανδίας στην Ουάσιγκτον με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ και το πρωί θα πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής. Οπότε καλώς εχόντων των πραγμάτων και αν δεν υπάρξει κάτι απρόοπτο (καθυστέρηση πτήσεων κλπ) υπάρχουν πιθανότητες να προλάβει την αυριανή προπόνηση του ΠΑΣ που θα γίνει στο ΠΕΑΚΙ. Οριακά βέβαια όλα αυτά, γιατί ένα τόσο μακρινό ταξίδι από την Αμερική στην Ελλάδα δεν μπορεί να προγραμματισθεί με λεπτομέρειες. Ο Λίλα σήμερα θα είναι στα Γιάννινα και θα ξεκινήσει προπονήσεις, καθώς εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής και όλα δείχνουν ότι θα ξεκινήσει με τη βασική ενδεκάδα την Κυριακή. 

Πλην του Βιδάλ και του Τζημόπουλου που έχασε πολλές προπονήσεις, αλλά προβλήματα δεν υπάρχουν στον ΠΑΣ σε ότι έχει σχέση με τιμωρίες, απουσίες και τραυματισμούς. Πρόβλημα είναι το γηπεδικό, καθώς σε καθημερινή βάση υπάρχουν βροχοπτώσεις που έχουν επιδεινώσει την κατάσταση των γηπέδων στο ΠΕΑΚΙ. Γι’ αυτό χθες η προπόνηση έγινε στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο που έχει πλαστικό τάπητα, ενώ το ίδιο θα γίνει και σήμερα με την προγραμματισμένη για τις 10.30 προπόνηση. 

Ο Πετράκης ασφαλώς θέλει προπονήσεις σε κανονικό γήπεδο για να κάνει δίτερμα και ασκήσεις τακτικής, αλλά οι βροχές δεν έχουν τελειωμό στα Γιάννινα και η κατάσταση των ανοιχτών γηπέδων δεν είναι καλή. Αύριο και μεθαύριο θα γίνουν απογευματινές προπονήσεις με τις οποίες θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας. Από σήμερα ξεκινά και η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς με τον Λεβαδειακό με τιμές 15 ευρώ για τις θύρες της μεγάλης σκεπαστής και 10 ευρώ για τις θύρες της μικρής σκεπαστής. Οι τιμές των παιδικών μόνο για τις θύρες 6-9 είναι 5 ευρώ.