Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Δύο μήνες αήττητος είναι ο "Άγιαξ της Ηπείρου"

Δύο περίπου μήνες αήττητος είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον η προετοιμασία του ΠΑΣ για το Κυριακάτικο ματς με τον Πλατανιά στα Γιάννινα. Χτες για αρκετή ώρα έγινε δίτερμα στο ΠΕΑΚΙ σχεδιάζοντας ο Πετράκης τα πλάνα του για την αναμέτρηση αυτή αλλά και διάφορους σχηματισμούς για να επιλέξει την τελική στρατηγική.
Η πιο κρίσιμη προπόνηση είναι σήμερα, όπου θα κάνει τις τελικές επιλογές και θα δοκιμάσει στο δίτερμα την ενδεκάδα που σκέφτεται να κατεβάσει κόντρα στην Κρητική ομάδα. Μοναδικό πρόβλημα είναι με τον νεαρό Ηρακλή Γαρουφαλιά που χτες αποχώρησε από την προπόνηση καθώς ένιωσε πάλι ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και έτσι δεν θα είναι έτοιμος την Κυριακή. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη, αποφασισμένοι να παλέψουν με όλες τις δυνάμεις τους για να πάρουν τη νίκη και τους 3 βαθμούς.

Ο ΠΑΣ θέλει νίκη στο τελευταίο ματς της χρονιάς στα Γιάννινα και να πιάσει την καλύτερη δυνατή θέση στον τελικό βαθμολογικό πίνακα. Στη Λιβαδειά την περασμένη Κυριακή έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια του καθώς ισοφαρίστηκε 1-1 στο 93’. Με τη νίκη αυτή θα είχε και ελπίδες για την 5η θέση αν ισχύσουν οι τιμωρίες ομάδες και υπάρξουν προβλήματα με τις αδειοδοτήσεις. Εν πάση περιπτώσει, στόχος του ΠΑΣ είναι το κλείσιμο της αυλαίας με θετικό πρόσημο. 

Τον τελευταίο καιρό είναι σε καλή κατάσταση και αήττητος 2 μήνες, Η τελευταία ήττα ήταν από τον Παναθηναϊκό στις 14 Φεβρουαρίου 2016 στα Γιάννινα με σκορ 3-0. Από τότε ο ΠΑΣ πάει σαν τρένο. Πήρε ισοπαλία 0-0 στην Τρίπολη από τον Αστέρα, κέρδισε 4-2 τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, κέρδισε 2-0 τον Παναιτωλικό στα Γιάννινα, κέρδισε 2-0 την Καλλονή στη Μυτιλήνη και έφερε δύο ισοπαλίες 1-1 , στα Γιάννινα με τον Πανιώνιο και στη Λιβαδειά με τον Λεβαδειακό. Έχει 6 συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς ήττα, ενώ με λίγη προσοχή και τύχη θα μπορούσε να κερδίσει τόσο τον Πανιώνιο που είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες, όσο και τον Λεβαδειακό. 

Όσο για το ματς της Κυριακής, ασφαλώς θέλει προσοχή γιατί ο Πλατανιάς, αν διατηρηθεί η ποινή της αφαίρεσης των 5 βαθμών από τον ΠΑΟΚ και δεν εκπέσει με την έφεση, κερδίζοντας στα Γιάννινα τον ΠΑΣ έχει πολλές πιθανότητες να πάρει και την 5η θέση. Η τελευταία αγωνιστική είναι στα Περιβόλια με τον ΠΑΟΚ.