Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Στιγμιότυπα από την όμορφη εκδήλωση του Ολυμπιακού Βοτανικού

Στιγμιότυπο από την κοπή της πίτας παρουσία του προέδρου της ΕΠΣΗΠ Κώστα Βρακά και των διοικούντων του Ολυμπιακού με επικεφαλής τον πρόεδρο Γιώργο Τζίμα

Σε μια όμορφη και ζεστή εκδήλωση σε αίθουσα του ξενοδοχείου Aar Hotel & Spa έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ολυμπιακού Βοτανικού. Μιας ομάδας που αγωνίζεται στη Β’ κατηγορία της ΕΠΣΗΠ και διεκδικεί με αξιώσεις την επιστροφή στην Α’ κατηγορία. Παλιότερα στη δεκαετία του ’90 αγωνίστηκε και στη Δ’ Εθνική κατηγορία με σημαντικές διακρίσεις και αξιόλογους ποδοσφαιριστές. 


Ο πρόεδρος Γιώργος Τζίμας ευχήθηκε σε όλους πάνω απ’ όλα υγεία, μια καλή και δημιουργική σαιζόν. Χαιρετισμό απηύθυνε και ο προπονητής Χρήστος Αντωνίου που τόνισε ότι ζητούμενο δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα σε μια ομάδα αλλά και η τήρηση κάποιων βασικών αξιών που υπάρχουν στο ποδόσφαιρο.

Από την πίτα των καλεσμένων το φλουρί έτυχε στον βασικό χορηγό της ομάδας Κώστα Χαμπέζη. Από την πίτα των ποδοσφαιριστών το φλουρί έτυχε στον Τέλη Τζώρτζη.




Την εκδήλωση ευλόγησε εκ μέρος του Μητροπολίτη ο πατέρας Δημήτριος. Παρέστησαν ο αντιδήμαρχος Παντελής Κολόκας, ο περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Γοργόλης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗΠ Κώστας Βρακάς και μέλη αυτής, ο πρόεδρος του ΠΕΑΚΙ Σπύρος Πάϊκας, μέλη της ΕΠΣΗΠ, εκπρόσωποι της διαιτησίας Κώστας Δάλλας, Αποστόλης Γεωργίου, Βασίλης Μπίτας, ο σύμβουλος αθλητικών θεμάτων και παλιός προπονητής του ΠΑΣ Στέφανος Βασιλειάδης και άλλοι.