Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Μάρκο Σίλβα: Θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα ματς μέχρι τέλος

Ο Μάρκο Σίλβα στη συνέντευξη Τύπου με την διερμηνέα του στο στάδιο "Ζωσιμάδες"


Ο προπονητής του Ολυμπιακού Μάρκο Σίλα απαντώντας σε ερώτηση αν περίμενε ότι υα ήταν τόσο εύκολο το ματς τόνισε: «Τίποτα δεν είναι εύκολο. Δεν ήταν καθόλου εύκολη νίκη. Ήταν μια ξεκάθαρη νίκη, με την έννοια ότι μπήκαμε πάρα πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στα πρώτα 25 λεπτά του αγώνα δείξαμε πολύ υψηλή ποιότητα στο παιχνίδι μας. Μπήκαμε δυνατά, βάλαμε τα γκολ και δείξαμε την ανωτερότητα στο παιχνίδι.
Δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να μας απειλήσει. Παίξαμε ποδόσφαιρο υψηλής ποιότητας και πετύχαμε αυτή τη νίκη για την οποία δουλέψαμε. Είμαστε ευχαριστημένοι από τη σοβαρότητα και την συμπεριφορά των παικτών και γι’ αυτό πρέπει να συγχαρούμε τους παίκτες μας».


Σε άλλη ερώτηση αν θέλει να διατηρήσει το αήττητο στο πρωτάθλημα ή να δώσει το βάρος στο κύπελλο απάντησε: «Στόχος είναι να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια που κατεβαίνουμε να παίξουμε. Αυτό δεν πρόκειται να το αλλάξουμε. Προετοιμάζουμε όλα τα παιχνίδια κάθε εβδομάδα με τον ίδιο τρόπο και τον ίδιο στόχο με στόχο να τα κερδίζουμε. Δουλεύουμε σκληρά και προπονούμαστε καθημερινά με την ίδια σοβαρότητα, πάντα να βελτιωνόμαστε και να κερδίζουμε τους αγώνες που παίζουμε. Είμαστε κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και θέλουμε να δείξουμε και στα 10 παιχνίδια την ίδια ποιότητα. Θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια».


Για το πώς είδε τον ΠΑΣ ανέφερε: «Ποτέ δεν είναι εύκολο να παίζουμε στα Γιάννινα. Ο ΠΑΣ είναι μια ομάδα που πάντα μας δημιουργεί προβλήματα σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο.  ΠΑΣ είναι καλά οργανωμένη ομάδα και επικίνδυνη όταν παίζει επιθετικά.