Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Η Βραδιά των βραβεύσεων από την ΕΠΣΗΠ


Δεξιά ο Νέστορας του Ηπειρωτικού ποδοσφαίρου κ. Ξενοφώντας Κοντούρης, έχοντας δίπλα του τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γεώργιο Γκιρτζίκη στην εκδήλωση της ΕΠΣΗΠ


Έγινε το βράδυ της Κυριακής η ετήσια εκδήλωση της ΕΠΣΗΠ με την παρουσία του προέδρου της ΕΠΟ Γεωργίου Γκιρτζίκη, προέδρων άλλων ΕΠΣ όπως Άρτας, Πρέβεζας/Λευκάδας, Αιτωλοακαρνανίας, Καρδίτσας, εκπροσώπων σωματείων και άλλων φορέων. Τιμήθηκαν αθλητές και σωματεία που ξεχώρισαν στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές σαιζόν. Ήταν σύσσωμη η ηγεσία της ΕΠΣΗΠ με επικεφαλής τον πρόεδρο Κώστα Βρακά. Την εκδήλωση παρουσίασε με επιτυχία ο διακεκριμένος δημοσιογράφος Βαγγέλης Πήχας

Από τα πρόσωπα που τιμήθηκαν ξεχώρισε η επίδοση τιμητικής πλακέτας από τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γεώργιο Γκιρτζίκη στον επίτιμο πρόεδρο της ΕΠΣΗΠ και επίτιμο μέλος της ΕΠΟ κ. Ξενοφώντα Κοντούρη.

Άλλο ένα στιγμιότυπο από τον χαιρετισμό του κ. Ξενοφώντα Κοντούρη έχοντας δίπλα του τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γεώργιο Γκιρτζίκη


Μάλιστα ο κ. Κοντούρης έκανε και σύντομο χαιρετισμό θυμίζοντας το ξεκίνημα της ΕΠΣΗΠ το 1952 με πάνω από 100 σωματεία στο δυναμικό της. 



Ο Γιάννης Πετράκης ήταν από τους τιμηθέντες της βραδιάς και απευθύνει χαιρετισμό


Τιμήθηκαν επίσης ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης, ο υπεύθυνος υποδομών Γεώργιος Γεωργουλόπουλος, ο επικεφαλής του σώματος εθελοντών Κωνσταντίνος Τσάγκας, ο δημοσιογράφος Χρήστος Καλύβας, ο παλιός παράγοντας και αντιδήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων Τάκης Τσιλογιάννης, ο πρώην πρόεδρος του Α. Ο. Βελισσαρίου Λάμπρος Γεωργόπουλος, ο παράγοντας του ΠΑΟ Ασβεστοχωρίου Ευαγγέλου, ο επί σειρά ετών παράγοντας και προπονητής της Πεντέλης Περιστέρης, ο πρόεδρος της Πίνδου Κόνιτσας Σωτήρης Τριανταφυλλίδης, η Μαρίνα Κολιάκη, ο Παντελής Νάκος, ο Κώστας Ζώνιος του Συράκου, ο Δημήτριος Κασσής της Δόξας Κρανούλας, ο Δημήτριος Σίντος της Πεδινής και άλλοι. 

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στην αλληλεγγύη για τους πρόσφυγες και σε χώρο του ξενοδοχείου ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΑΛΛΑΣ που έγινε συγκεντρώθηκαν κουβέρτες που θα προωθηθούν σε καταυλισμούς προσφύγων.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΛΥΒΑ

Δεξιά ο Χρήστος Καλύβας που τιμήθηκε από την ΕΠΣΗΠ με τον συνάδελφό του Θανάση Μυριούνη


Ο δημοσιογράφος Χρήστος Καλύβας για την βράβευσή του από την ΕΠΣΗΠ στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ανέφερε τα εξής:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διοίκηση της ΕΠΣΗΠ και όλα τα Σωματεία για την τιμή που μου έκαναν σήμερα να με βραβεύσουν για την προσφορά μου μέσα από την ερασιτεχνική αθλητική δημοσιογραφία, στο ποδόσφαιρο.
Αν δεν ήταν οι άνθρωποι που μοχθούν καθημερινά στα γήπεδα με τις ομάδες τους δεν θα υπήρχαμε και εμείς.
Θα ήταν ασέβεια να μην αναφέρω τους δύο μέντορες μου στην δημοσιογραφία Αποστόλη Ευαγγελίδη και Βαγγέλη Λέκκο που έχουν φύγει από την ζωή.
Να ευχαριστήσω τους εκδότες Βασίλη Κουτσολιόντο, Χρίστο Τσάγκα, Πάνο Μπούρη, Γιώργο Τζιαφά, Τόλη Απόστολο και Μπάμπη Τζέκα που μέσα από τις εφημερίδες τους μου έδωσαν βήμα και λόγο στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, καθως και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Super fm και Ρυθμό 107,5.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Θανάση Μυριούνη που τα τελευταία τέσσερα χρόνια με έχει συνεργάτη του στο PASsports.gr
Ένα βραβείο, περισσότερες ευθύνες και περισσότερο τρέξιμο
Η αναγνώριση έρχεται με τρέξιμο στα γήπεδα και όχι από τους καναπέδες του σπιτιού μας. 

Μια άποψη από την αίθουσα που έγινε η εκδήλωση της ΕΠΣΗΠ
















Το τραπέζι των εκπροσώπων του Ολυμπιακού Βοτανικού με τον πρόεδρο Γιώργο Τζίμα και τον αντιπρόεδρο Βαγγέλη Χαμπέζη














Ο επικεφαλής της ομάδας εθελοντών Κώστας Τσάγκας

















Στη φώτο από αριστερά, ο πρόεδρος της ομάδας Α. Ο. Βελισσαρίου της σεζόν 2012-13 Λάμπρος Γεωργόπουλος, τα διοικητικά μέλη της ομάδας Γιάννης Λέττας, Κώστας Παργινός και ο πρόεδρος της ομάδας τη σεζόν 2014-15 Θοδωρής Παπακώστας.