Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Πετράκης: Συγχαρητήρια στους παίκτες και στον κόσμο

Ο Γιάννης Πετράκης με τον υπεύθυνο επικοινωνίας Μπάμπη Καρβέλη


Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου τόνισε και τα εξής: «Ήταν πολύ σημαντικό για μας παιχνίδι. Ήταν μετά τις γιορτές που πάντα υπάρχει αγωνία για το πώς θα εμφανιστούμε απέναντι σε μια αήττητη εκτός έδρας ομάδα κατά τον α’ γύρο και καλά οργανωμένη. Μέσα σ’ αυτές τις συνθήκες κατά διαστήματα παίξαμε καλά είχαμε ευκαιρίες να πετύχουμε και άλλα τέρματα.
Είχε και η Βέροια κάποιες ευκαιρίες για γκολ και πρέπει να το αναγνωρίσουμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες και στον κόσμο που μας βοήθησε».

Σε ερώτηση για τους στόχους του ΠΑΣ στο κύπελλο και στο β’ γύρο ανέφερε: «Δεν υπάρχει ομάδα στην κατηγορία του ΠΑΣ που να μη προσδοκά διάκριση στο κύπελλο. Όσον αφορά το στόχο του β’ γύρου, εμένα δεν μου αρέζει να βάζω μακρινά πράγματα μπροστά μου. Έχουμε το ματς τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη και μετά θα δούμε το ματς με τον ΠΑΟΚ. Στόχος μας είναι με τη δουλειά να γινόμαστε καλύτεροι και στο τέλος να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε».

Για τις μεταγραφές απαντώντας σε σχετική ερώτηση ανέφερε: «Δεν είναι στη δική κου αρμοδιότητα. Υπάρχει το γραφείο Τύπου και θα ενημερωθείτε από εκεί. Γίνονται προσπάθειες από την πλευρά του προέδρου και θα ενημερωθείτε».


Για την κατάσταση που είναι ο Τσάβεζ και οι Ίλιτς , Ναδάλες ανέφερε: «Προσδοκούμε ο Τσάβεζ να είμαι έτοιμος για το δεύτερο ματς με τον Παναθηναϊκό. Οι Ίλιτς και Ναδάλες είναι εντάξει. Απλά σήμερα δεν ήταν 100% έτοιμοι να προσφέρουν. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στη διαχείριση για να τους έχουμε στα επόμενα παιχνίδια. Την Πέμπτη θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Πιστεύω σε όλους τους παίκτες που έχουμε στη διάθεσή μας».