Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Σημαντική νίκη του ΠΑΣ επί του ΠΑΟΚ με 2-0

Οι παίκτες του ΠΑΣ και ο προπονητής Λάζαρος Σέμος πανηγυρίζουν για τη νίκη


Σημαντική νίκη με σκορ 2-0 επί του ΠΑΟΚ σημείωσε σήμερα το μεσημέρι στο ΠΕΑΚΙ ο ΠΑΣ Γιάννινα για το πρωτάθλημα νέων Κ-17 της σούπερ λίγκα στον όμιλο του βορρά. Σκόρερ και των δύο τερμάτων ο Καμποτάς. Οι κυανόλευκοι ήταν πολύ προσεκτικοί στο α΄μέρος όπου κατάφεραν να σημειώσουν τα γκολ που τους χάρισαν τη νίκη με τον Καμποτά που ήταν και ο MVP της αναμέτρησης.
Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ πίεσε για να αλλάξει την κατάσταση αλλά χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα. Ο ΠΑΣ ήταν καλά οργανωμένος στην άμυνα ενώ έβγαινε καλά και στις αντεπιθέσεις χάνοντας στις καθυστερήσεις την ευκαιρία για ένα τρίτο γκολ καθώς σουτ του Ρίζου βρήκε το κάθετο δοκάρι του Δικέφαλου.

Διαιτητής της συνάντησης ο Γιώτης με βοηθούς τους Κόλλια και Αντωνίου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα (Λάζαρος Σέμος): Πατσιούρας, Μπούτζας, Κιτσάκης, Μπελάς, Γεωργούλας, Ψαρράς Ν., Λαμπίρης (53' Λιάσος), Λιάππης (78' Κωσταμένας), Καμποτάς (63' Μπαλαμάτσιας), Ψαρράς (65' Ρίζος), Μαλάμος.


ΠΑΟΚ (Άγγελος Ζαζόπουλος): Μαβίδης, Παπαθανασίου, Δημητρίου, Βουτσάς, Τσέλα (46' Τσαούσης), Μελεκίδης (63' Υφαντίδης), Χατζηδίμπας, Νουκάρης (46' Λύρατζης), Τζουβάρας, Εγγονίδης, Γκαργκαλατζίδης (53' Χατζηστραβός).