Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Έχασε με 2-1 στην Κομοτηνή η Κ-17 του ΠΑΣ

Η ομάδα νέων Κ-17 του ΠΑΣ έχασε 2-1 από τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή


Την ήττα με 2-1 γνώρισε σήμερα η ομάδα του Λάζαρου Σέμου. Αν και το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο δέκατο τρίτο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ.
Παρά τις προσπάθειες των παιχτών του ΠΑΣ, το σκορ δεν άλλαξε μέχρι να πάνε οι ομάδες στα αποδυτήρια. Με την έναρξη της επανάληψης ο Πανθρακικός πίεσε πολύ και στο 51ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματα του με πλασέ από το ύψος της περιοχής.
Ο ΠΑΣ ξαναμπήκε στο παιχνίδι ουσιαστικά στο τελευταίο δεκάλεπτο και έκλεισε τον αντίπαλο στην περιοχή του. Δυστυχώς  το μόνο που κατάφερε ήταν η μείωση του σκορ στο 90ολεπτό με πέναλτι που εκτέλεσε ο Παπαδόπουλος.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Πατσιούρας, Μπούζας (52' Νούτσος), Κιτσάκης, Μπελάς, Γεωργούλας, Λιάσος (82' Τσούνης), Λαμπίρης (52' Παπαδόπουλος), Λιάππης, Καμποτάς, Ψαρράς Ι. (61' Ρίζος), Μαλάμος (74' Σιώζος).
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Τσελέπης, Χασάν, Γκιντίδης (86' Γιαννακόπουλος), Ξενοδοχίδης Ηλ. (70' Πατσιώρας), Ξενοδοχίδης Κ., Βλαχόπουλος, Τσιριγώτης, Θέμελης (75' Καμπορούδης), Κυργιαλάνης, Τζιτζιφάκος (70' Πασχαλίδης), Βόλφης (46' Ασπιώτης).

ΠΗΓΗ: pasgiannina.gr