Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Τον περσινό θρίαμβο θέλει πάλι να επαναλάβει ο Άγιαξ

Οι τελευταίες οδηγίες του Πετράκη στην προπόνηση της Παρασκευής στο ΠΕΑΚΙ


Με μια προπόνηση που θα γίνει στις 6 η ώρα το απόγευμα του Σαββάτου στο ΠΕΑΚΙ θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα της Κυριακής (21:30 NOVA1) με τον ΠΑΟΚ. Δεν θα έχει την ένταση και το ρυθμό που είχαν οι προπονήσεις τις τελευταίες μέρες, αλλά ο Γιάννης Πετράκης θα δώσει τις τελευταίες οδηγίες του στους παίκτες και θα βάλει τις τελευταίες πινελιές στο αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας.


Στην προπόνηση της Παρασκευής έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές και στο δίτερμα στα 3 / 4 του γηπέδου ο Κρητικός τεχνικός δοκίμασε κάποια σχήματα που σκέπτεται να ακολουθήσει την Κυριακή με τον ΠΑΟΚ. Όσον αφορά την ενδεκάδα, δεν θα έχει αποκλείσεις απ’ αυτή που παρατάχτηκε στη Βέροια.

Άλλο ένα στιγμιότυπο από τη χτεσινή προπόνηση με τον Περιστερίδη να δείχνει κάτι στο Λίλα


Ακόμα έγιναν ασκήσεις τακτικής και για μια ακόμα προπόνηση δόθηκε βαρύτητα στις στημένες φάσεις και πάνω στο κομμάτι αυτό επέμενε πάρα πολύ ο Γιάννης Πετράκης για να μη γίνονται λάθη. Στο δίτερμα που έγινε στο κεντρικό γήπεδο του ΠΕΑΚΙ υπήρχε μεγάλο πάθος από τους παίκτες του «Άγιαξ», στοιχείο που αναμένεται να βγάλουν και στο ματς με το Δικέφαλο για να επαναλάβουν τον περσινό θρίαμβο.

Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι ο Πετράκης έδωσε τέλος στο δίτερμα και έδωσε το πέρας στην προπόνηση, αλλά οι παίκτες από μόνοι τους του ζήτησαν να παίξουν περισσότερο! Και ο έμπειρος τεχνικός να μη τους χαλάσει το χατίρι, έδωσε άλλα 15 λεπτά στη διάθεσή τους, για να παίξουν ελεύθερα στο δίτερμα και χωρίς τις δεσμεύσεις της τακτικής. Περισσότερο να το χαρούν και να βγάλουν το πάθος που είχαν μέσα τους.


Ξεχώρισε το πάθος και στη χτεσινή προπόνηση με τον Πετράκη να σταματά φάσεις και να δίνει οδηγίες


Μετά την προπόνηση του Σαββάτου θα ανακοινωθούν και οι παίκτες που θα είναι στην αποστολή και θα αποσυρθούν στο ξενοδοχείο.

Τέλος πάντα θα υπενθυμίζουμε στον κόσμο ότι πρέπει να προμηθευτεί έγκαιρα το εισιτήριο του αγώνα και να πάει όσο το δυνατό νωρίτερα στο γήπεδο για να μη υπάρχει ταλαιπωρία από τις ουρές της τελευταίας στιγμής. Άλλωστε θα είναι μια ωραία ατμόσφαιρα σε ένα ωραίο Αυγουστιάτικο βράδυ μετά την Πανσέληνο του Σαββάτου. Θα είναι δε και πολύς κόσμος στο γήπεδο, όπως και φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που διατέθηκαν για τις ανάγκες τους 800 εισιτήρια. Θα καθίσουν στο κάτω πέταλο.

Τέλος όπως διέρρευσε χτες σήμερα Σάββατο ενδεχομένως να λύσει το συμβόλαιό του και ο Τάσος Κρητικός.