Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Δύσκολα να πάρει δανεικό παίκτη ο ΠΑΣ

Και για τον Δημήτρη Κολοβό του Ολυμπιακού υπήρξαν μεταγραφικά σενάρια για δανεισμό του στον ΠΑΣ


Εκτός από την επιστροφή του Άντι Λίλα στον ΠΑΣ μετά τον δανεισμό του στην Πάρμα, δεν υπήρξαν άλλες εξελίξεις για τα μεταγραφικά.
Τον τελευταίο καιρό γράφεται συχνά ότι ο ΠΑΣ θα πάρει δανεικό από τον Ολυμπιακό τον Κολοβό, αλλά δεν είναι στις προθέσεις του Χριστοβασίλη να παίρνει δανεικούς παίκτες, παρά μόνο να παράγει η ομάδα δικούς της παίκτες.


Όχι γιατί υπάρχει κανένα θέμα με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, που επίσημα δεν ειπώθηκε κάτι αν ισχύει αυτό, αλλά γενικά σαν φιλοσοφία και τρόπο λειτουργίας της ΠΑΕ στον ΠΑΣ αποφεύγουν δανεισμούς παικτών. Σε κάθε κανόνα βέβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά επί του παρόντος δεν φαίνεται να «παίζει» κάτι με Κολοβό.


Στον ΠΑΣ αν δεν υπήρχαν οι περιορισμοί θέσεων άνω των 24 ετών, θα έκαναν προσπάθεια να επεκτείνουν τα συμβόλαιά τους και οι Στρούνα, Μανιάς, Ίλιτς που λήγουν στις 30-6-2016, όπως έγινε πρόσφατα με τους Τζημόπουλο, Τσάβεζ. Αλλά υπάρχουν οι περιορισμοί και το ζήτημα με τις ανανεώσεις θα πάει σε άλλη περίοδο. 

Περισσότερο απασχολεί τους Γιαννιώτες να διατηρήσουν τον κορμό που έχουν τα τελευταία χρόνια και στο μέλλον με 2-3 έξυπνες και καλές μεταγραφές, παρά να αναλώνονται άσκοπα στο μεταγραφικό σαφάρι.