Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Αποχώρησε ο Κοζορώνης αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα


Στιγμιότυπο από την απογευματινή προπόνηση σε μια μονομαχία του Τσάβεζ με τον Ηλιάδη, ενώ παρακολουθούν Μπέριος, Τσουκαλάς, Ίλιτς


Με διπλές προπονήσεις ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.
Το απόγευμα ο Γιάννης Πετράκης έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της τακτικής χωρίζοντας τους παίκτες σε δύο γκρουπ. Μ’ αυτό των βασικών ασχολήθηκε περισσότερο ο ίδιος κάνοντας τακτική σε άμυνα και επίθεση σε κλειστούς χώρους και με δίτερμα στο μισό γήπεδο. Όλοι οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, καθώς έχουν μπροστά τους μια δύσκολη αποστολή κόντρα στον φιλόδοξο φέτος και δυνατό ΠΑΟΚ. Αυτό προϋποθέτει δυνατή προετοιμασία κάτι που θα γίνει και τις επόμενες μέρες.


Ο Γιάννης Πετράκης δίνει οδηγίες στους παίκτες του ΠΑΣ


Ο Γιάννης Πετράκης πολλές φορές διέκοψε την προπόνηση δίνοντας οδηγίες, κάνοντας και την καθιερωμένη ομιλία για λίγα λεπτά όπως γίνεται κάθε φορά. Προς το τέλος ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξί πόδι και αποχώρησε ο Βαλάντης Κοζορώνης αλλά δεν φαίνεται να έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα που να προκαλεί ανησυχίες για το ματς της Κυριακής.

Για αύριο Πέμπτη είναι προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 18:00 στο ΠΕΑΚΙ.

Και μια ωραία εικόνα από τη σημερινή προπόνηση. Καθώς πήγαιναν οι παίκτες στα αποδυτήρια δύο μικροί φίλοι της ομάδας ζήτησαν από το Μάρκο Βελλίδη να καθίσει κάτω από τα μικρά γκολπόστ που είναι στο παρκάκι μπροστά από τα αποδυτήρια. Ο διεθνής γκολκίπερ δεν τους χάλασε χατίρι, κάθισε κάτω από την εστία όπου οι λιλιπούτιοι ποδοσφαιριστές που φορούσαν και φανέλες του ΠΑΣ δοκίμασαν τις εκτελεστικές τους ικανότητες, απέναντι στον γκολκίπερ της Εθνικής ομάδας.