Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Πως τα φέρνει η ζωή... Ο ΠΑΣ μεγαλουργεί και ο Ιωνικός παραπαίει!

Ο ιστορικός Ιωνικός κινδυνεύει να χαθεί και από την υποβαθμισμένη και ερασιτεχνική Γ' Εθνική.


Πως τα φέρνει η ζωή… Το 2003 ο ΠΑΣ υποβιβάστηκε σκανδαλωδώς από την Α’ στη Β’ Εθνική, λόγω εξόφλησης των χρεών του σε παλιούς παίκτες με λίγες μέρες καθυστέρηση και σώθηκε ο Ιωνικός που είχε λιγότερους βαθμούς και ήταν στη ζώνη του υποβιβασμού. Δώδεκα χρόνια μετά, ο ΠΑΣ μεγαλουργεί στην Α’ Εθνική με καταπληκτική πορεία τα τελευταία χρόνια και ο ιστορικός Ιωνικός κινδυνεύει να μη παίξει ούτε στα αλώνια της υποβαθμισμένης και ερασιτεχνικής Γ’ Εθνικής.


Το ρεπορτάζ του onsports.gr είναι ενδεικτικό των προβλημάτων που έχει η ομάδα της Νίκαιας

Άγνωστο παραμένει το μέλλον του ιστορικού Ιωνικού ακόμα και στην Γ' Εθνική.
Ο ιστορικός σύλλογος περνάει δύσκολες στιγμές. Από τις εποχές της δόξας στην Α' Εθνική, χαροπαλεύει πλέον στη Γ' Εθνική και το μέλλον του είναι αβέβαιο.
Ουδείς έχει εκφράσει ενδιαφέρον να αναλάβει τα ηνία της διοίκησης για την ερχόμενη σεζόν και ήδη οι Νικαιώτες χάνουν τον έναν παίκτη μετά τον άλλον.
Ο πρόεδρος του συλλόγου, Σιακάρας αναζητά συμπαίκτες για να σώσει την παρτίδα αλλά μέχρι στιγμής κανείς δεν εκδηλώνει ενδιαφέρον.

Εφόσον δεν βρεθεί χρηματοδότης ο Ιωνικός θα πορευτεί με νέους παίκτες στο επερχόμενο πρωτάθλημα, αλλά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να μην λάβει κάν μέρος.