Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Ο ΠΑΣ ευχαριστεί Μπράνα Ίλιτς και Ζτένκο Μουφ

Η αποστολή του Ερασιτέχνη ΠΑΣ έξω από το Αθλητικό Κέντρο Βελιγραδίου



Με την επίσκεψη και ξενάγηση στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Βελιγραδίου, όπου στον άδυτο χώρο, όλων των Εθνικών ομάδων της Σερβίας, δόθηκε η ευκαιρία να τον επισκεφθούν οι νεαροί ποδοσφαιριστές και συνοδοί της 100μελούς αποστολής του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στη Σερβία, ολοκληρώθηκε το 5θήμερο τουρνουά ποδοσφαίρου των ακαδημιών της ομάδας μας.

          Πρόκειται για αποκόμιση μιας τεράστιας εμπειρίας των νεαρών αθλητών στους οποίους δόθηκε η  ευκαιρία να αντιμετωπίσουν  σε εννιά αγώνες Σερβικές ομάδας με την περίφημη Παρτιζάν να αποτελεί τη ναυαρχίδα των ομάδων που αντιμετώπισε ο ΠΑΣ Γιάννινα.
 Η αποστολή γνώρισε τις τεράστιες εγκαταστάσεις μεγάλων ομάδων, ξεναγήθηκε σε αυτές, ενώ στα  περιθώρια των αγώνων η αποστολή είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στα αξιοθέατα της πρωτεύουσας της Σερβίας.
          Αξίζει να σημειωθεί ότι με την άφιξη της αποστολής του ΠΑΣ στο ξενοδοχείο του Βελιγραδίου, εκεί μας ανέμενε ο θρύλος του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Ζντένκο Μουφ, ο οποίος δεν έλειψε ούτε λεπτό από την αποστολή και συνέβαλε τα μέγιστα για την επιτυχία της διοργάνωσης και μας αποχαιρέτησε με το τέλος των υποχρεώσεών μας..
 Μαζί με τον Βλάνταν Μιλόγιεβιτς και τον Μπράνα Ιλις έκλεισαν τους αγώνες, ενώ ο Βλάνταν ο οποίος βρισκόταν στην Αυστρία για υποχρεώσεις με την ομάδα του, έστειλε τον γιό του να βρεθεί κοντά στην αποστολή του ΠΑΣ και να προσφέρει δώρα. Ο Ιλιτς μας φιλοξένησε με την οικογένειά του και της αθλητική κοινωνία της περιοχής στις εγκαταστάσεις της ομάδας στην οποία έκανε τα πρώτα του βήματα, ενώ οι γονείς του, μαζί με τους παράγοντες της ομάδας, δεν έλειψαν κατά την 5ωρη παραμονή μας, ούτε λεπτό.
 Ο Μουφ ήταν αυτός που άνοιξε τις πόρτες για τον ΠΑΣ στις τεράστιες εγκαταστάσεις της Παρτιζάν, τόσο στο αθλητικό κέντρο όσο και στο κεντρικό γήπεδο, ενώ μαζί με τον Ιλιτς έκαναν τα πάντα ώστε να μπορέσουμε να ξεναγηθούμε στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο του Βελιγραδίου.
          Οι δύο πρώην προδοσφαιριστές του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και νυν επιτυχημένοι προπονητές στη Σερβία, Ζντένκο Μουφ και Βλάνταν Μιλόγιεβιτς, τιμήθηκαν με πλακέτες από το σωματείο μας.
 Η συμπεριφορά της αθλητικής αποστολής του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ήταν άψογη και γι αυτό αξίζουν τους επαίνους όχι μόνο οι προπονητές που συμβάλουν στη διαμόρφωση των χαρακτήρων των νεαρών, αλλά και η ανατροφή από τις οικογένειες τους.
 Στην αποστολή εκτός του κ. Δημήτρη Στούκα, μετείχαν και οι προπονητές κ.κ. Αντώνης Δημητρίου, Μιχάλης Μπόλος και Βασίλης Σκανδάλης.
 Τέλος αξίζει ένα τεράστιο ευχαριστώ στον γενικό διευθυντή των ακαδημιών του ΠΑΣ Γιάννινα κ. Δημητρη Στούκα, οποίος είχε όλη την ευθύνη της οργάνωσης του πενθήμερου τουρνουά, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, μετά την περσυνή αντίστοιχη εμπειρία στην Κωνσταντινούπολη και ελπίζουμε ότι και στην επόμενη έξοδο από τη χώρα,  θα έχουμε την ανάλογη επιτυχία.
 Εκ του Δ.Σ.
 Στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.fcpasgiannina.gr, στην ενότητα ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, έχουν ήδη αναρτηθεί πλέον των 350 φωτογραφιών, ενώ εντός των ημερών ο αριθμός θα ξεπεράσεις τις 1000.