Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Έφυγαν από τα Γιάννινα και μετά χάθηκαν!

Τέλος και από την Καλλονή ο Σαλίμ Αράς


Θυμάστε τον Σαλίμ Αράς; Στον ΠΑΣ του έστρωναν χαλιά για να παραμείνει με καλό συμβόλαιο, αλλά αυτός ήθελε....μεγαλύτερη ομάδα. Από τότε δεν μπόρεσε να σταθεί σε καμία ελληνική ομάδα αφού είχε σύντομη θητεία τόσο στον Αστέρα Τρίπολης όσο και από την Καλλονή, ενώ όταν αγωνιζόταν στα Γιάννινα έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Αλλά δεν είναι παντού το κλίμα όπως στον ΠΑΣ, ούτε όλοι οι φίλαθλοι είναι σαν τους Γιαννιώτες να στηρίζουν και να ανεβάζουν τις μετοχές των παικτών.

Αλλά και άλλοι παίκτες που κατά καιρούς έφυγαν από τον ΠΑΣ ενώ τους παρακαλούσαν να μείνουν πήραν την κατιούσα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θυμηθείτε τις περιπτώσεις Μπεσέρα, Ριμόλντι, ακόμα και του Όγιος και θα συμφωνήσετε με τη δική μας επισήμανση. Στο Ριμόλντι είχαν προτείνει συμβόλαιο 300.000 ευρώ αλλά αυτός προτίμησε τον..... Πανσερραϊκό στη Β' Εθνική και στη συνέχεια τον  Ηρακλή που εκείνη την εποχή δεν είχε μαντήλι να κλάψει! Όπως έλεγε μεταφορικά και ο αείμνηστος πολιτικός Ευάγγελος Αβέρωφ "όποιο πρόβατο φεύγει από το μαντρί το τρώει ο λύκος". 


Ιδού και το ρεπορτάζ του gazetta.gr


Παρελθόν αποτελεί από την ομάδα της Καλλονής, ο Σαλίμ Αράς... Ο 33χρονος μέσος έπαιξε μόλις σε 5 ματς, κάτι που όπως είναι λογικό δεν ικανοποίησε τους ανθρώπους της ομάδας που την Παρασκευή ανακοίνωσαν την αποδέσμευσή του. «Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει τη μη συνέχιση της συνεργασίας της με τον Σαλίμ Αράς. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση της Καλλονής.