Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Το Βελισσάριο ποντάρει πολύ στην εμπειρία

Ο Παύλος Βαρτζιώτης θα είναι από τους πρωταγωνιστές του Κυριακάτικου αγώνα του ΑΟΒ στη Φαρκαδόνα



Αύριο Κυριακή στις 5 το απόγευμα στο γήπεδο Οιχαλίας των Τρικάλων ο Α. Ο. Βελισσαρίου δίνει το πιο κρίσιμο παιχνίδι για την άνοδο στη Γ’ Εθνική κόντρα στη Φαρκαδόνα. Το Βελισσάριο θα πρέπει πάση θυσία να μη ηττηθεί, γιατί η ήττα θα είναι καταδίκη και από εκεί και μετά να πάει βασικά για τη νίκη, ή για την ισοπαλία αν δεν καταφέρει να πάρει το τρίποντο. Το πρώτο ματς που έγινε στα Γιάννινα έληξε ισόπαλο 0-0. 


Το Βελισσάριο είναι πανέτοιμο και πάει αποφασισμένο να δείξει την αξία του στο ματς αυτό που ενδεχομένως να είναι η μητέρα όλων των μαχών. Σε τέτοια ματς παίζει ρόλο πάρα πολύ η εμπειρία, υ ψυχραιμία και το καθαρό μυαλό. Ο Α. Ο. Β. έχει έμπειρους παίκτες (Βαρτζιώτης, Σήτος, Γιαννάκης, Μάντζιος, Βλάχος, Μπούρμπος) που έχουν παίξει ακόμα και στη σούπερ λίγκα και μπορούν να διαχειριστούν τόσο κρίσιμα παιχνίδια.

Η Φαρκαδόνα αν κερδίσει το Βελισσάριο παίρνει τον τίτλο και ανεβαίνει στη Γ’ Εθνική ακόμα και αν χάσει στην τελευταία αγωνιστική μέσα στον αδύναμο Θύαμι Καστρίου, καθώς η Τρικαλινή ομάδα έχει το αβαντάζ της ισοβαθμίας απέναντι σε Βελισσάριο και Σιναράδες Κέρκυρας. Αν κερδίσει το Βελισσάριο, μπορεί να ανεβεί απευθείας στη Γ’ Εθνική αν δεν κερδίσει ο Α. Ο. Σιναράδων μέσα στο Καστρί το Θύαμι. Διαφορετικά, αν κερδίσουν οι Σιναράδες τότε αρκεί στο Βελισσάριο η ισοπαλία μέσα στους Σιναράδες Κέρκυρας στην τελευταία αγωνιστική για να σφραγίσει την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Αν το ματς Φαρκαδόνα – Βελισσάριο λήξει ισόπαλο τότε θα έχουμε ένα πραγματικό θρίλερ στην τελευταία αγωνιστική όπου το Βελισσάριο θα παίξει στην Κέρκυρα με τους Σιναράδες και η Φαρκαδόνα στο Καστρί Θεσπρωτίας. Αν στην τελευταία αγωνιστική νικήσουν και οι δύο, τότε θα υπάρξει ισοβαθμία και αγώνας νοκ άουτ (μπαράζ) σε ουδέτερο γήπεδο ανάμεσα σε Φαρκαδόνα και Βελισσάριο.

Η αυριανή αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα με διαιτητή τον Βάντσιο (Δυτικής Αττικής) και με επόπτες τους Πρέντζα και Δημόπουλος του ίδιου συνδέσμου. Η Οιχαλία είναι ένα χωριό περίπου 20 χιλιόμετρα έξω από τα Τρίκαλα, κοντά στον εθνικό δρόμο για τη Λάρισα.

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Κυριακή 24 Μαΐου
17:00 Φαρκαδόνα – Βελισσάριο
17:00 Θύαμις – Α. Ο. Σιναράδων



Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 
(Σε 4 αγώνες)
Φαρκαδόνα Τρικάλων 8
Βελισσάριο 8
Σιναράδες Κέρκυρας 5
Θύαμις 0



ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Κυριακή 31 Μαίου
17:00 Θύαμις – Φαρκαδόνα
17:00 Α. Ο. Σιναράδων Βελισσάριο