Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

30 φίλαθλοι θα δουν το παιχνίδι με Παναιτωλικό

30 φίλαθλοι από κάθε ομάδα θα μπουν με λίστα την Κυριακή στο στάδιο


Χωρίς φιλάθλους θα γίνει η αναμέτρηση του ΠΑΣ με τον Παναιτωλικό, στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής στο στάδιο «Ζωσιμάδες» λόγω της γνωστής απόφασης του Σταύρου Κοντονή να γίνουν κεκλεισμένων των θυρών όλα τα παιχνίδια της σούπερ λίγκα.
Στις περιπτώσεις αυτές ισχύουν τα άρθρα του κανονισμού όταν τιμωρείται ένα γήπεδο ή όταν η γηπεδούχος ομάδα δεν μπορεί να σφραγίσει τα εισιτήρια στην εφορία και παίζει χωρίς κόσμο. Βάσει των κανονισμών αυτών μεθαύριο στο στάδιο «Ζωσιμάδες» η κάθε ομάδα δικαιούται να περάσει από 30 φιλάθλους σε κοινή κατάσταση εγκεκριμένη από την διοργανώτρια αρχή. 

Η κατάσταση αυτή θα είναι στα χέρια του υπεύθυνου της οικονομικής επιστασίας και θα ελέγχει τα πρόσωπα που θα περάσουν στον αγώνα, όπως προβλέπεται από το άρθρο 26 παράγραφος γ του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (ΚΑΠ). 

Η σχετική διάταξη του ΚΑΠ στο άρθρο 26 παράγραφος γ αναφέρει τα εξής: «Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο η γηπεδούχος Π.Α.Ε. δεν σφραγίσει τα εισιτήρια του αγώνα από την αρµόδια Δηµόσια Οικονοµική Υπηρεσία, ο αγώνας αυτός θα διεξάγεται κεκλεισµένων των θυρών, απαγορευµένης της εισόδου θεατών στο γήπεδο. Στην περίπτωση αυτή, είσοδο θα δικαιούνται 30 εκπρόσωποι κάθε οµάδας. Η είσοδος θα γίνεται µε ονοµαστική κατάσταση των οµάδων η οποία θα υποβάλλεται στη διοργανώτρια για έλεγχο, και θα παραδίνεται στον υπεύθυνο της οικονοµικής επιστασίας ο οποίος έχει και την ευθύνη εισόδου των προαναφερόµενων εκπροσώπων».