Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Συλλυπητήρια των βετεράνων του ΠΑΣ για τον Κ. Αναστασίου

Αριστερά ο Κώστας Αναστασίου σε χειραψία με τον Εδουάρδο Κοντογιωργάκη υπό το βλέμμα του Μήτσου Τσάντα (ΦΩΤΟ allnews-epirus.blogspot.gr) 


Τα θερμά συλλυπητήρια εκφράζουν οι βετεράνοι του ΠΑΣ για τον θάνατο του πρώην προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα Κώστα Αναστασίου. Ο εκλιπών ήταν ο πρώτος πρόεδρος της ΠΑΕ το 1979 με την ίδρυση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και ο πρώτος μεγαλομέτοχος της εταιρίας. Από την προεδρία του ΠΑΣ αποχώρησε το καλοκαίρι του 1981.


Η ανακοίνωση των βετεράνων του ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, με ανακοίνωση του εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του πρώην προέδρου της ομάδας, Κώστα Αναστασίου.
Ο Κώστας Αναστασίου, άφησε τη σφραγίδα του στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, το χρονικό διάστημα 1979-1981. Ανέλαβε πρόεδρος θέλοντας να προσφέρει στην ομάδα της πόλης του και πρόσφερε πάρα πολλά, όταν και αποχώρησε.
Οι Βετεράνοι του ΠΑΣ σημειώνουν στην ανακοίνωσή τους πως η προσφορά του Κώστα Αναστασίου ήταν σημαντική, όχι μόνο στον ΠΑΣ, αλλά και στην τοπική μας κοινωνία.
Ο Κώστας Αναστασίου απεβίωσε σε ηλικία 76 ετών την περασμένη Πέμπτη και κηδεύτηκε το Σάββατο στην Αθήνα όπου ζούσε εδώ και πολλά χρόνια.
"Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του", καταλήγει η ανακοίνωση των Βετεράνων του ΠΑΣ.


 Το αφιέρωμα του Γιώργου Κυρούση


Ένα πολύ ενδιαφέρον αφιέρωμα για τον Κώστα Αναστασίου έχει ο δημοσιογράφος Γιώργος Κυρούσης στο allnews-epirus.blogspot.gr, καθώς έζησε από κοντά εκείνες Τις μεγάλες εποχές. (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)