Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Λ. Πόντες: Βαριά η ήττα, αλλά δεν δείχνει την εικόνα του αγώνα

Τι δήλωσε στα Γιάννινα ο προπονητής του Παναιτωλικού Λιονέλ Πόντες


Ο προπονητής του Παναιτωλικού Λιονέλ Πόντες σε δηλώσεις που έκανε μετά το ματς χαρακτήρισε βαριά την ήττα της ομάδας του αλλά υπογράμμισε το 3-0 δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική εικόνα του αγώνα.
Απαντώντας σε ερώτηση πως είδε το ματς και την ομάδα του σε σχέση και με το φιλικό του Καρπενησίου που έχασε και εκεί με βαρύ σκορ, ο Πορτογάλος κόουτς του Παναιτωλικού υπογράμμισε και τα εξής: «Θεωρώ ότι είναι μια βαριά ήττα που δεν ανταποκρίνεται εντελώς στην εικόνα του αγώνα.

Στο πρώτο φιλικό στο Καρπενήσι δεχτήκαμε 3 γκολ από στημένες και στα Γιάννινα δεχτήκαμε 2 γκολ από αντεπιθέσεις του αντιπάλου. Αυτό είναι κάτι που το είχαμε επισημάνει. Έγιναν κάποια λάθη και δεν ήμασταν απόλυτα προετοιμασμένοι στις αντεπιθέσεις της αντίπαλης ομάδας και σίγουρα αυτό το κομμάτι δεν με ικανοποίησε. Από εκεί και πέρα εμείς κάναμε προϋποθέσεις για γκολ και αρκετές ευκαιρίες. 

Θα μπορούσαμε να πετύχουν κάποιο γκολ και όταν το σκορ ήταν 1-0 και όταν ήταν 2-0 να βάλουμε γκολ και να δώσουμε ένα νέο ενδιαφέρον στον αγώνα. Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν έγινε και με τις αλλαγές που έγιναν από τις δύο ομάδες, μειώσαμε τον ρυθμό του παιχνιδιού μας και δεχτήκαμε ένα τρίτο γκολ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα».

* Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης θεώρησε καλό να μη κάνει δηλώσεις για το παιχνίδι αυτό, θέλοντας προφανώς να υπάρχουν χαμηλοί τόνοι.