Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Με τρεις παρουσίες στο Παγκόσμιο ο Πρωτέας Ιωαννίνων

Τρεις αθλητές και αθλήτριες του Πρωτέα Ιωαννίνων εξασφάλισαν το εισιτήριο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα


Στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014, πραγματοποιήθηκε η Πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα TAE KWON-DO I.T.F. Ανδρών - Γυναικών για το 2015. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και ο ανταγωνισμός υψηλός καθώς οι πρώτοι των κατηγοριών θα στελεχώσουν την Εθνική Ομάδα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στη Πόλη Πλόβντιφ ( Φιλιππούπολη) της Βουλγαρίας  από 24 έως 29 Αυγούστου 2015 .


Ο Γιαννιώτικος Αθλητικός Σύλλογος «ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ» ( ΛΑΜΠΡΙΔΗ 4 τηλ : 6945262661 ) για μια ακόμη φορά θα είναι παρών και σε αυτό το παγκόσμιο πρωτάθλημα με ακόμη Τρείς  αθλητές , την Λεκατσά Μαρία (χρυσή Παγκόσμια Πρωταθλήτρια το 2012 και το 2014 Ασημένια Πρωταθλήτρια  Ευρώπης το 2013 και χάλκινη το 2015 ) τον Τιμαγένη Δημήτριο (Χρυσό Πρωταθλητή Ευρώπης το 2012) Και τέλος τον Μπαντή Αχιλλέα που για πρώτη φορά συμμετέχει με την Εθνική Ομάδα σε Παγκόσμια διοργάνωση .Και οι τρείς πρωταθλητές επικράτησαν στις κατηγορίες τους κατακτώντας την πρώτη θέση παίρνοντας έτσι το “εισιτήριο” για την Εθνική Ομάδα.

Πολύ καλή αγωνιστική πορεία είχαν και οι υπόλοιποι 5 αθλητές του γιαννιώτικου Αθλητικού Συλλόγου καθώς αρκετοί κατάφεραν να φτάσουν έως και τους ημιτελικούς των κατηγοριών τους: ΤΙΜΑΓΕΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ , ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ , ΠΑΠΑΟΥΤΣΗ ΕΛΕΝΗ, ΧΡΙΣΤΟΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ , ΤΣΙΜΑ ΜΑΡΙΝΑ .

Οι δηλώσεις του Γιώργου Παπαδιώτη

Ο Ομοσπονδιακός Προπονητής και προπονητής του Α.Σ. «ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ» κ. Παπαδιώτης Γεώργιος μας δήλωσε: « Για ακόμη μια φορά είμαι περήφανος για τους Γιαννιώτες πρωταθλητές του Συλλόγου μου . Και σε αυτό το παγκόσμιο θα με έχουν δίπλα τους στην εθνική ομάδα και θα προσπαθήσουμε παρέα να κάνουμε το  ‘’ Όνειρο ‘’ πραγματικότητα . Από το 2000 μέχρι και σήμερα ο Αθλητικός μας Σύλλογος έχει καταφέρει να πρωταγωνιστεί τόσο σε Πανελλήνιο και Πανευρωπαϊκό ,όσο και σε Παγκόσμιο επίπεδο. Παρόλη την σημερινή κατάσταση που βρισκόμαστε, την οικονομική και την ψυχολογική, ο «ΠΡΩΤΕΑΣ» συνεχίζει να είναι κορυφαίος και να μας κάνει υπερήφανους με τις επιτυχίες του. 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω λοιπόν τους  τρεις πρωταθλητές μας  για την χαρά και την ικανοποίηση που μας έδωσαν και να συγχαρώ όλους τους αθλητές μου, που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους σε αυτήν την πρόκριση.  Έχω πει και στο παρελθόν ότι στόχος μας πάντα θα είναι η κορυφή(!) και αυτό δεν αλλάζει όσες επιτυχίες και να έχουμε. Δουλεύουμε σκληρά, συστηματικά με προγραμματισμό και υψηλούς στόχους. Είμαστε ο ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ο σύλλογος από την ‘επαρχία’ που έχει μόνο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ.

Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν θα είναι γεμάτο προπόνηση και φιλικές συναντήσεις για τους αθλητές του συλλόγου μας έτσι ώστε να είναι έτοιμοι για να διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει και σε αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα !!!

Εκ μέρους του Συλλόγου μας σας ευχαριστώ όλους που είστε δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια.»



Ακολουθήστε μας στην σελίδα του Συλλόγου μας στο facebook και στηρίξτε την προσπάθεια μας!!!www.facebook.com/A.C. Proteas Ioanninon