Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Υπάρχει περίπτωση να γυρίσει ο Φώτης Γεωργίου;

Στο δεξιό άκρο της φωτογραφίας ο Φώτης Γεωργίου σε μια κοινή συνέντευξη με τον Θέμη Τζημόπουλο στον Βαγγέλη Γυφτόπουλο το 2012

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Δεν πρόλαβε να ανακοινώσει η ΠΑΕ Ατρόμητος Περιστερίου ότι επίκειται λύση συμβολαίου με τον Φώτη Γεωργίου, καθώς δεν είναι στα πλάνα για τη νέα σαιζόν και άρχισαν τα σενάρια περί επιστροφής στον ΠΑΣ Γιάννινα. Και φυσικά οι σελίδες κοινωνικής δικτύωσης προσφέρονται για να φτάνουν πιο γρήγορα οι φήμες από τη μια άκρη στην άλλη. Αυτό δεν είναι τυχαίο. 


Μπορεί ο βραχύσωμος χαφ τα δύο τελευταία χρόνια να μη έγινε βασικός στον Ατρόμητο έχοντας μόνο 29 συμμετοχές και αυτές τις περισσότερες ως αλλαγή, αλλά στα Γιάννινα τη διετία 2011-2013 έκανε σημαντικές εμφανίσεις, έχοντας συνολικά 63 συμμετοχές και 5 γκολ στη σούπερ λίγκα, ερχόμενος ως ελεύθερος από το Διαγόρα Ρόδου. Ήταν δε από τους παίκτες που ξεχώρισαν στη διετία αυτή, αλλά η φυγή του για τον Ατρόμητο το καλοκαίρι του 2013 άφησαν μια πικρία τόσο στη διοίκηση του ΠΑΣ που του είχε προτείνει ανανέωση συμβολαίου όσο και στον κόσμο. 

Βέβαια ο κόσμος στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης είναι ανέλεγκτος και ο καθένας μπορεί να γράψει ότι κατεβάσει το κεφάλι του ή όποια επιθυμία έχει στο μυαλό του. Για την περίπτωση του Φώτη Γεωργίου δεν ασχολήθηκαν καν στον ΠΑΣ επί του παρόντος και ούτε υπήρξε κάποιο σημάδι ότι είναι στη λίστα των παικτών που ενδιαφέρουν καθώς υπάρχει και ον περιορισμός για παίκτες άνω των 24 ετών. 

Πρώτον γιατί ο Ατρόμητος δεν ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας για να είναι ελεύθερος και δεύτερον και δεύτερον η φυγή του το καλοκαίρι του 2013 για το Περιστέρι δεν αποκλείεται να έκλεισε για πάντα την πόρτα του ΠΑΣ. 

Όμως επειδή στη ζωή όλα αλλάζουν, ο χρόνος γιατρεύει πολλά, αν τελικά μείνει ελεύθερος από τον Ατρόμητο (η ΠΑΕ του Περιστερίου επίσημα ανακοίνωσε χτες ότι θα κληθεί για λύση συμβολαίου), δεν αποκλείεται να απασχολήσει η περίπτωσή του τον ΠΑΣ Γιάννινα. Επί του παρόντος και ανεξάρτητα το τι γράφεται στο διαδίκτυο από φιλάθλους, επίσημα από τον ΠΑΣ δεν υπάρχει θέμα Γεωργίου. Τις επόμενες μέρες και ανάλογα με το ως εξελίσσονται οι επαφές που έχουν οι παράγοντες του «Άγιαξ» στο μεταγραφικό πεδίο, δεν αποκλείεται να εξεταστεί και η περίπτωση Γεωργίου.