Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την πρόσληψη του Μ. Γρηγορίου

Ο πρόεδρος του Ατρόμητου καλωσορίζει το νέο προπονητή Μιχάλη Γρηγορίου


Τα ηνία του Ατρομήτου αναλαμβάνει και επίσημα ο Μιχάλης Γρηγορίου, καθώς η διοίκηση ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας της με τον ταλαντούχο προπονητή. Εποχή Γρηγορίου και επίσημα στον Ατρόμητο, καθώς η διοίκηση του «αστεριού» ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον ταλαντούχο προπονητή για ένα χρόνο.
Ο Γρηγορίου αποχώρησε... αιφνιδίως από την Κέρκυρα και ο λόγος δεν ήταν άλλος από την κρούση που του έγινε από το Περιστέρι, με τις συζητήσεις να μην κρατούν πολύ ώρα μέχρι την οριστική συμφωνία. Το μόνο που απέμενε, ήταν η επικύρωση της συμφωνίας, κάτι που έγινε σήμερα και ακολούθησε η ανακοίνωσή της. 

Αναλυτικά: 
«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο προπονητής που αναλαμβάνει το τιμόνι της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2015-16 είναι ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Ένας νέος τεχνικός, με όραμα, με φιλοδοξία,  με προοπτική, με τεχνογνωσία, με αστείρευτη διάθεση και εργατικότητα που τα όνειρα του συμβαδίζουν με τα δικά μας όνειρα!

Ο Μιχάλης Γρηγορίου βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους παρουσία του Προέδρου κ. Γιώργου Σπανού και του Τεχνικού Διευθυντή κ. Γιάννη Αγγελόπουλου».

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου δήλωσε στο atromitosfc.gr τα εξής: « Είναι η μεγαλύτερη πρόκληση στη μέχρι τώρα καριέρα μου και βέβαια όταν σου κάνει πρόταση ο Ατρόμητος με όλα αυτά τα οποία διαθέτει, διοικητικά, οργανωτικά, ιστορία, φιλάθλους και οργανωμένοι που δίνουν ιδιαίτερο ρυθμό σε αυτό το κλαμπ, δεν σου αφήνει περιθώριο να αρνηθείς.
Η φιλοσοφία μου είναι λίγα λόγια, πολύ δουλειά εντός αγωνιστικού χώρου, πειθαρχία κι επίτευξη στόχων.

Με την παρουσία του κυρίου Σπανού και του κυρίου Αγγελόπουλου στην ομάδα, έχεις όλα τα εχέγγυα σαν team να δουλέψεις απερίσπαστος και να παρουσιάσεις έργο.

Οι στόχοι για τον Ατρόμητο είναι δεδομένοι. Παρουσία σε οποιαδήποτε θέση στην πρώτη πεντάδα, κύπελλο Ελλάδας και φυσικά το όνειρο όλων η παρουσία στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Έχοντας φθάσει η ομάδα πολύ κοντά σε αυτό το όνειρο τα προηγούμενα χρόνια, η φιλοδοξία μου είναι γιατί όχι να μην τα καταφέρει και από φέτος.

Έπειτα από δύο όμορφα ποδοσφαιρικά χρόνια με την ομάδα της Κέρκυρας ευελπιστώ ότι μετά την τιμητική πρόταση για να αναλάβω την τεχνική ηγεσία του Ατρόμητου, αναμένω περισσότερες χαρές σε προσωπικό αλλά και σε συλλογικό επίπεδο που φυσικά είναι αλληλένδετα».

Ο Μιχάλης Γρηγορίου (γεννηθείς στις 19 Δεκεμβρίου 1973)  εργάστηκε πέρσι με ιδιαίτερη επιτυχία στην Κέρκυρα βάζοντας το στίγμα του με το επιθετικό ποδόσφαιρο που χαρακτήριζε τη νησιώτικη ομάδα. Την σεζόν 2013-14 ήταν εκείνος που επανέφερε άμεσα τη Κέρκυρα στη μεγάλη κατηγορία.
Το ξεκίνημα της προπονητικής του καριέρας έγινε την περίοδο 2003-2004 από τον Άγιο Δημήτριο και ακολούθησαν οι εξής ομάδες: Φωστήρας (άνοδος στη Γ’ Εθνική και 2 κύπελλα ΕΠΣΑ),  Αιολικός, Κόρινθος, Εθνικός (συμμετοχή στα playoffs Β’ Εθνικής ανόδου), Δόξα Δράμας (άνοδος SuperLeague), Πανσερραϊκός.

Συνεργάτες του θα είναι οι: Δημήτρης Τσίτος (Βοηθός Προπονητή), Γιάννης Γεωργιάδης (Προπονητής Φυσικής Κατάστασης), Βασίλης Καλογιάννης (Σκάουτερ και Αναλυτής Αγώνων).

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr