Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Γυρίζουν οι διεθνείς, γεμίζει το ρόστερ, φουλάρουν οι μηχανές

Ο Βελλίδης στην προπόνηση της Εθνικής αποκρούει σουτ του Σαλπιγγίδη (ΦΩΤΟ sportsnow - IN TIME)

Αρχίζει να γεμίζει και πάλι το ρόστερ του ΠΑΣ Γιάννινα αφού επέστρεψαν από τις εθνικές ομάδες οι Μάρκος Βελλίδης και Χάρης Χαρίσης ξεκινώντας μάλιστα και προπονήσεις. Ο δεύτερος πιο χαλαρά, γιατί το απόγευμα της Δευτέρας (χτες) αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο στο φιλικό που έδωσε η εθνική νέων της Ελλάδας με την Κροατία στο γήπεδο Περιστερίου (έχασαν 2-0 οι διεθνείς μας).
Ο Χαρίσης μπήκε στο β’ ημίχρονο στη θέση του Ανδρεόπουλου. Σήμερα το μεσημέρι αγωνίζεται βασικός με τη Νέα Ζημανδία στο ματς με τη Νότια Κορέα ο Θέμης Τζημόπουλος, οπότε λογικά από Πέμπτη θα είναι στα Γιάννινα. Σήμερα αναμένεται να είναι στην Ελλάδα και ο Αντράζ Στρούνα. Η προετοιμασία συνεχίστηκε και σήμερα για το ματς με τον Ολυμπιακό που θα γίνει την Κυριακή στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Το δελτίο Τύπο της ΠΑΕ έχει ως εξής: «Με αναερόβιες ασκήσεις και υποομαδική τακτική συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.


Οι διεθνείς Βελλίδης και Χαρίσης επέστρεψαν στις προπονήσεις ενώ απόντες ήταν οι Τζημόπουλος, Στρούνα και ο τραυματίας Γαρουφαλιάς».