Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Τέλος από τον Εθνικό ο γκολκίπερ Χρ. Παίδαρος

Τέλος από τον Εθνικό Φιλιππιάδας ο ταλαντούχος γκολκίπερ Χριστόφορος Παίδαρος που συζητά με ομάδες Β'΄και Γ' Εθνικής


Κοινή συναινέσει με τον Εθνικό Φιλιππιάδας έλυσε τη συνεργασία ο 22χρονος Γιαννιώτης γκολκίπερ Χριστόφορος Παίδαρος και αναζητά πλέον αλλού τη νέα ποδοσφαιρική στέγη του. Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχει κάποιες προτάσεις από ομάδες Β’ και Γ’ Εθνικής κατηγορίας και εντός των ημερών αναμένεται να επιλέξει τη νέα ομάδα του. 

Πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή με πολλά προσόντα, που μέσα από τη δουλειά και την προσπάθεια μπορεί να αναδείξει το ταλέντο και τις δυνατότητες που έχει. Πέρσι στη Γ’ Εθνική, παρά τα διάφορα προβλήματα που είχε ο ιστορικός ΠΑΣ Πρέβεζα, ο Χριστόφορος Παίδαρος έκανε καταπληκτικά παιχνίδια και ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στο ρόστερ της ιστορικής ομάδας. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να κινηθεί γρήγορα για την απόκτησή του η διοίκηση του Εθνικού Φιλιππιάδας.

Πριν από την Πρέβεζα, αγωνίστηκε με επιτυχία σε ομάδες Δ’ Εθνικής της περιοχής που πρωταγωνιστούσαν όπως Οδυσσέας Νυδρίου, Κεραυνός Θεσπρωτικού και άλλες. Αυτό που κάνει να ξεχωρίζει στον λαμπρό Γιαννιώτη γκολκίπερ είναι τα πλούσια σωματικά προσόντα, οι καλές τοποθετήσεις κάτω από τα γκολπόστ και πάνω στις φάσεις, η ψυχραιμία, αλτικότητα και ότι άλλο απαιτεί αυτή η δύσκολη θέση. 

Ξεκίνησε δε στα Γιάννινα από πολύ μικρός το ποδόσφαιρο, αφού και ο πατέρας του Τάκης Παίδαρος ήταν από τους καλούς γκολκίπερ παίζοντας σε διάφορες ομάδες των Ιωαννίνων αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Ο Χριστόφορος Παίδαρος στον Εθνικό Φιλιππιάδας δεν πήρε τις ανάλογες ευκαιρίες με συνέπεια τη λύση της συνεργασίας, καθώς ήδη έχει προτάσεις για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Άλλωστε για τερματοφύλακας είναι σε μια ηλικία που έχει όλο το μέλλον μπροστά του και πολλά περιθώρια να βελτιωθεί αναδεικνύοντας περισσότερο το ταλέντο του. Με την ευκαιρία να σημειώσουμε, ότι πλην του Χριστόφορου Παίδαρου και άλλοι γνωστοί ποδοσφαιριστές έχουν αποχωρήσει από τον Εθνικό.