Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Πέρασαν με επιτυχία την αξιολόγηση για την εθνική ομάδα

Πέρασαν τα τεστ αξιολόγησης αθλητές και αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων


Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων στον πρώτο φετινό Αγώνα Αξιολόγησης τον οποίο διεξήγαγε η Ομοσπονδία Κωπηλασίας στον Σχινιά το περασμένο Σαββατοκύριακο. Απέδειξαν έτσι για μία ακόμη φορά το υψηλό αγωνιστικό τους επίπεδο και την καλή δουλειά που γίνεται από τον Όμιλο!

Στις ίδιες δοκιμασίες έλαβαν μέρος και οι πέντε αθλητές του Ν.Ο.Ι. που αποτελούν σταθερά μέλη της Εθνικής Ομάδας, οι οποίοι παραμένουν αυτές τις ημέρες στον Σχινιά για κοινόβιο. Πρόκειται για τους Γιώργο Τζιάλλα, Γιάννη Τσίλη, Στέφανο Ντούσκο, Κατερίνα Ζέρβα και Αμαλία Τσιάβου.
Όσον αφορά τους πιο νεαρούς Γιαννιώτες κωπηλάτες, που αγωνίστηκαν σε μεγαλύτερες κατηγορίες, οι θέσεις που κατέλαβαν στα αγωνίσματά τους κατά την δεύτερη και τελική ημέρα του Αγώνα έχουν ως εξής:
*Στη Δίκωπο Εφήβων πρώτοι κατετάγησαν οι Κων/νος Βαρδάκας και Σπύρος Αντώνης, πέμπτοι οι Νίκος Βλάχος και Κων/νος Μάντζιος και ενδέκατοι οι Βαγγέλης Μπερής και Αποστόλης Ντότης, οι οποίοι όμως ανήκουν στην κατηγορία των Παίδων, είναι δηλαδή μικρότεροι ηλικιακά.
*Στο Σκιφ Νεανίδων την τρίτη θέση πήρε η Αφροδίτη Σιόλου και την τέταρτη η Άρτεμις Ντούσκου. Τα δύο κορίτσια είναι επίσης μικρότερα ηλικιακά και ανήκουν σήμερα στην κατηγορία των Κορασίδων. Στην έβδομη θέση κατετάγη η Βασιλική Κοζανίτη, στην όγδοη η Πετρούλα Τσιάβου και στην δέκατη τέταρτη η Ελένη Πίσπα.
*Τέλος, στο Σκιφ Εφήβων ο Βασίλης Νάσιος βρέθηκε στην δεύτερη θέση και ο Αριστείδης Γραμμενιάτης στην τρίτη. Και οι δύο αθλητές είναι νεαροί και για πρώτη φορά τρέχουν φέτος στην κατηγορία Εφήβων.

Από το Γραφείο Τύπου

του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων