Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Η βράβευση του Αλέξη Μιχαήλ

Ο Αλέξης Μιχάηλ ανάμεσα από τους Αλέκο Καρύτσα (υπεύθυνου επικοινωνίας) και Χρήστου Αγγέλη (προπονητή ομάδας νέων Κ-17)


Ο προπονητής της ομάδας νέων Κ17, Χρήστος Αγγέλης,  παρέδωσε το βραβείο  «ΚΑΥΣΙΜΑ ΜΠΑΡΑΤΣΑΣ MVP», για τον αγώνα με την Νίκη Βόλου, στον Αλέξη Μιχαήλ.


 Χρήστος  Αγγέλης: Συγχαρητήρια στον Αλέξη για το γκολ που έβαλε, το οποίο συνδυάστηκε με νίκη της ομάδας και πάντα τέτοια.
Για την κλήση του Μασούρα (ποδοσφαιριστή της Κ17) στην Εθνική Παίδων: Ήταν η αρχή. Αν ο ΠΑΣ Γιάννινα  λεγόταν αλλιώς θα είχαν κληθεί περισσότεροι παίκτες.  Πιστεύω ότι υπάρχουν και άλλα παιδιά από την ομάδα που αξίζουν κι αυτά να κληθούν στα εθνικά συγκροτήματα».

Αλέξης Μιχαήλ: Ο Μιχαήλ παραλαμβάνοντας το βραβείο είπε στους δημοσιογράφους: «Σας ευχαριστώ για το βραβείο. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα κατάφερε και πήρε το 'τρίποντο', έστω κι αν φάνηκε εύκολο από το μεγάλο σκορ. Εύχομαι εντός έδρας να βραβεύεται κάθε φορά και κάποιο διαφορετικό παιδί και να έχουμε πάντα χαρές και ανάλογη συνέχεια.

Εμείς το κάναμε να μοιάζει εύκολο το σημερινό παιχνίδι, δεν ήταν καθόλου εύκολο. Η Νίκη Βόλου προερχόταν από δύο καλά αποτελέσματα και άμα δεν βάζαμε γρήγορο γκολ θα είχαμε προβλήματα. Νομίζω ότι το γρήγορο γκολ δημιούργησε προβλήματα στη Νίκη Βόλου κι εμάς μας έλυσε τα πόδια.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει πολλά ακόμα να δώσει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι χρειαζόμαστε ακόμα αποτελέσματα για να είμαστε καλύτερα βαθμολογικά και πιο απελευθερωμένοι στο γήπεδο».

Για το ότι  ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχει δεχθεί γκολ σε  4 συνεχή παιχνίδια στο πρωτάθλημα κι ένα ματς στο κύπελλο : Καταρχάς αυτό σημαίνει ένας πόντος από την αρχή στο παιχνίδι, σίγουρα. Αν καταφέρνεις και κρατάς το μηδέν, πάντα παίρνεις κάτι. Στα τελευταία ματς καταφέραμε να μειώσουμε τις επιθέσεις του αντιπάλου και εύχομαι να έχουμε ανάλογη συνέχεια.

 ΠΗΓΗ: pasgiannina.gr