Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Φιλικό με Παναιγιάλειο ο Παναιτωλικός στο Αγρίνιο

Φιλικό με τον Παναιγιάλειο προγραμμάτισε για την Κυριακή ο Παναιτωλικός


Λόγω του ότι δεν θα γίνουν αγώνες στη σούπερ λίγκα, ο Παναιτωλικός για να μη έχει κενό αγωνιστικά το Σαββατοκύριακο έκλεισε φιλικό με τον Παναιγιάλειο στο Αγρίνιο, αφού λόγω της επετείου του Πολυτεχνείου αναβλήθηκαν και οι αγώνες της Β’ Εθνικής.
Το φιλικό αυτό παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή και ώρα 4 το απόγευμα στο γήπεδο του Παναιτωλικού. Ο Μάκης Χάβος έχει ξεκινήσει να καταστρώνει στα πλάνα του ενόψει της αναμέτρησης της ενδέκατης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα έχοντας μία απουσία. Αυτή ακούει στο όνομα του Κουτρομάνου, ο οποίος έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του λόγω συμπλήρωσης καρτών στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Αντίθετα, ο Έλληνας τεχνικός αισιοδοξεί για τον Μορένο, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα πιτς αλλά ακολουθεί ξεχωριστό πρόγραμμα και όλα δείχνουν ότι θα προλάβει να δώσει το «παρών» κόντρα στον «Άγιαξ της Ηπείρου». 


Η σημερινή προπόνηση στο EMILEON


Ασκήσεις τεχνικής με μπάλα για προθέρμανση, στη συνέχεια αμυντική τακτική σε υποομάδες και στο τέλος ασκήσεις με σέντρες και σουτ περιλάμβανε η σημερινή προπόνηση. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μορένο και θεραπεία ο Θεοδωρίδης. Η προπόνηση του Σαββάτου θα γίνει στις 11.00 το πρωί στο EMILEON.