Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Η αξιολόγηση των ταλέντων του ΝΟΙ

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής κωπηλασίας Τόλης Παλαιοπάνος κάνει την αξιολόγηση των ταλέντων


Νέους ταλαντούχους αθλητές για την στελέχωση των εθνικών της ομάδων αναζητά αυτή την περίοδο η Πανελλήνια Ομοσπονδία Κωπηλασίας, μέσω δοκιμασιών που διεξάγει στα σωματεία ανά την Ελλάδα και φυσικά ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων συμμετέχει από τους πρώτους στην διαδικασία αυτή, αφού αποτελεί παραδοσιακά την μεγαλύτερη «δεξαμενή» άντλησης καινούριων ταλέντων στο άθλημα!

Τα συγκεκριμένα εργομετρικά τεστ διεξήχθησαν τις προηγούμενες ημέρες στον Ν.Ο.Ι. υπό την επίβλεψη του Γιαννιώτη ομοσπονδιακού τεχνικού Τόλη Παλαιοπάνου και οι επιδόσεις των αθλητών του Ομίλου ήταν για μία ακόμη φορά εξαιρετικές. Σε δηλώσεις του ο κ. Παλαιοπάνος τόνισε ότι τα τεστ αυτά είναι προαπαιτούμενα για τις δοκιμασίες νερού που ακολουθούν, αλλά και για την επιλογή αθλητών για το κοινόβιο της Εθνικής στις κατηγορίες Εφήβων - Νεανίδων που θα λάβει χώρα τον Δεκέμβριο. «Αναζητούμε την αφρόκρεμα νέων αθλητών απ’ όλη την Ελλάδα. Ο Ν.Ο.Ι. έχει τον μεγαλύτερο αριθμό ταλαντούχων νέων κωπηλατών και γι’ αυτό είναι πάντα μέσα στην εικόνα της Εθνικής Ομάδας», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Οι επίλεκτοι
Στο μεταξύ, συνεχίζονται με πολύ καλούς ρυθμούς οι προπονήσεις των επίλεκτων πρωταθλητών του Ν.Ο.Ι. Γιώργου Τζιάλλα, Γιάννη Τσίλη, Κατερίνας Ζέρβα, Αμαλίας Τσιάβου και Στέφανου Ντούσκου ενόψει του δεύτερου κοινοβίου της Εθνικής Ομάδας στις κατηγορίες Ανδρών – Γυναικών που ξεκινάει τις επόμενες ημέρες στον Σχινιά.
Από το Γραφείο Τύπου

του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων