Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

"Ανηφορικός ο δρόμος, αλλά μπορούμε" λένε στον ΠΑΣ

Ένα στιγμιότυπο από το δείπνο που παρέθεσε ο Τσάβεζ για τον γάμο που τέλεσε στα Γιάννινα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ


Στο δείπνο που παρέθεσε ο Κριστιάν Τσάβεζ (παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Ιωαννίνων) στους συμπαίκτες του, την τεχνική ηγεσία και το προσωπικό της ΠΑΕ, είχαν την ευκαιρία να τα πουν όλοι μαζί σαν μια καλή οικογένεια.
Πέρα από το ευτυχές γεγονός του γάμου και της προσμονής του παιδιού που περιμένει ο Αργεντινός μέσος, αφού η σύζυγός του είναι σε ενδιαφέρουσα κατάσταση, δεν ήταν δυνατόν να μη μιλήσουν και για ποδόσφαιρο.

Σε πηγαδάκια αλλά και όλοι μαζί με τον Πετράκη και τους συνεργάτες του οι παίκτες συζήτησαν την πορεία της ομάδας στα μέχρι τώρα παιχνίδια, λέγοντας ο καθένας ελεύθερα την άποψή του, αλλά και συμφωνώντας όλοι μαζί ότι έχουν μπροστά τους ένα μακρύ και ανηφορικό σε πολλά σημεία δρόμο και πρέπει να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια με ένα βασικό και ένα επικουρικό στόχο: Βασικά να επιτευχθεί η παραμονή στη σούπερ λίγκα που είναι και το ζητούμενο καθώς ο ΠΑΣ τα τελευταία χρόνια κάνει μια σφιχτή οικονομική πολιτική για να καλύψει τη μαύρη τρύπα των χρεών και να είναι μια βιώσιμη εταιρία που δεν θα έχει προβλήματα με αδειοδοτήσεις και άλλα τέτοια ζητήματα.

Συνεπώς τη στιγμή που υπάρχουν τέτοια θέματα και το προέχον είναι να υπάρξει σε μια διετία – τριετία οικονομική εξυγίανση και ανάκαμψη, είναι λογικό η ομάδα να θέτει πρώτα ως στόχο την παραμονή. Από εκεί και μετά ο επικουρικός στόχος είναι, να κάνει και μια καλή πορεία, να δείξει καλό αγωνιστικό πρόσωπο ώστε να αποκτήσει την εμπιστοσύνης και περισσότερων φιλάθλων απ’ αυτών που έχει στο πλευρό της.

Περιμένουν καλύτερο τον Τσάβεζ


Όσο για τον Κριστιάν Τσάβεζ, λόγω του γάμου ήταν επόμενο ότι θα έπαιρνε για λίγες μέρες άδεια. Όλη η οικογένεια του ΠΑΣ του έδωσε τις πιο θερμές ευχές, να μείνει και να ριζώσει στα Γιάννινα και να αφήσει ένα καλό όνομα, όπως έκανε η μεγάλη φουρνιά των συμπατριωτών του στη δεκαετία του ’70. Και στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης ο Τσάβεζ δέχτηκε πολλές ευχές και από τον κόσμο του ΠΑΣ. Είναι ένας παίκτης που έχει πολλές συμπάθειες, καίτοι ακόμα δεν έδειξε τον πραγματικό του εαυτό, ούτε έβγαλε στο γήπεδο τα πλούσια χαρίσματα. Πιστεύουν όμως όλοι ότι ο Τσάβεζ θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο στροφές και όλοι είναι ικανοποιημένοι από τις προσπάθειες που καταβάλει στις προπονήσεις για να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του.