Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Γ. Πετράκης: Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο

Αρκετές επισημάνσεις έκανε στη συνέντευξη Τύπου στη Βέροια ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης (ΦΩΤΟ kerkidasport.gr)

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου τόνισε τα εξής: «Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλή ποιότητα παικτών. Η μέχρι τώρα πορεία της δείχνει αυτό που αναφέρω. Στο πρώτο ημίχρονο και με 10 και με 11 παίκτες νομίζω ότι ελέγχαμε το παιχνίδι και στην ουσία την καλή ευκαιρία την είχαμε εμείς για να προηγηθούμε.

Για μένα αυτά που καθόρισαν την εξέλιξη του παιχνιδιού ήταν η αποβολή, που πάντα όταν μένεις με παίχτη λιγότερο απέναντι σε μια καλή ομάδα δυσκολεύει η προσπάθεια και το κακό τετράλεπτο που φάγαμε τα γκολ. Το ένα με στημένο από πλάγιο και το δεύτερο από αμυντικό λάθος που κάναμε και βρεθήκαμε σε μειονεκτική θέση και φάγαμε το γκολ.
Από το σημείο αυτό και μετά χάσαμε για κάποιο διάστημα την εικόνα μας και η Βέροια έκανε κάποιες ευκαιρίες ακόμα. Μετά πάλι ισορροπήσαμε την κατάσταση και προσπαθήσαμε να γίνουμε απειλητικοί, αλλά μένοντας με δέκα παίκτες η προσπάθεια μας έγινε πολύ δύσκολη και τελείωσε το παιχνίδι με τον τρόπο που τελείωσε.
Συγχαρητήρια στην Βέροια και καλή συνέχεια».


Για το αν σημαίνει τίποτα για τον ίδιο αυτό το αποτέλεσμα αφού μετά από μια ήττα την πληρώνει πάντα ο προπονητής: «Τι εννοείτε; Αυτό δεν είναι δικό μου θέμα και ούτε μπαίνουμε σε αυτή την διαδικασία, εμείς κοιτάμε την δουλειά μας. Αυτό τώρα πως προκύπτει δεν ξέρω».

Τι χαρακτηρισμό θα έδινε στην αποβολή: «Πρέπει πρώτα να δω την φάση και να τοποθετηθώ. Δεν γίνεται να τοποθετηθώ σε κάτι χωρίς να έχω άποψη».

Για το αν ανησυχεί που ο ΠΑΣ έκλεισε ένα μήνα χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα: «Για μένα όπως λέμε πάντα στο τέλος γίνεται το ταμείο. Αυτό που είναι σημαντικό για μένα σήμερα όπως στον αγώνα με την Κέρκυρα και με την Ξάνθη που δεν είχαμε καλό αποτέλεσμα η ομάδα είχε καλή συμπεριφορά. Σήμερα φάγαμε αυτά τα γκολ που ήταν κρύα γκολ, αλλά αυτό δεν αλλάζει την εικόνα και την ποιότητα της ομάδας. Όταν δουλεύεις και προσπαθείς κάθε μέρα και παίζεις καλά στο τέλος θα υπάρξει ισορροπία και στα αποτελέσματα και στις εμφανίσεις. Πρέπει να έχουμε υπομονή, κάτι δεν μας πάει καλά, σκεφτείτε στα τελευταία παιχνίδια όλα τα γκολ που δεχθήκαμε ήταν γκολ που αναδείχθηκαν γκολ της αγωνιστικής, ωραία γκολ. αλλά και απίθανα. 

Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, για μένα το σημαντικό είναι ότι τα παιδιά έκαναν πολύ καλή προσπάθεια, έχουμε πολύ καλή ομάδα, μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα και τα καλά και τα άσχημα αποτελέσματα είναι μέσα στο παιχνίδι, δεν έχουμε συμφωνία οτι σε κάθε παιχνίδι θα κερδίσουμε, αλλά σε κάθε παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι».



Για την απουσία τελικών προσπαθειών στο παιχνίδι: «Αυτό είναι αλήθεια και έχει να κάνει με την δυσκολία του αντιπάλου και με τον τρόπο που επιλέξαμε να παίξουμε γιατί με την Κέρκυρα βρεθήκαμε νωρίς πίσω στο σκορ που αυτό άλλαξε την τακτική μας και παίξαμε πιο ψηλά. Απέναντι στην Βέροια μέχρι που δεχθήκαμε το γκολ πήγαμε καλά, δεν είχαμε τελικές προσπάθειες και νομίζω οτι και η Βέροια μέχρι το γκολ δεν είχε καμία τελική προσπάθεια, άρα το παιχνίδι το χειριζόμαστε καλά. Δε είμαστε και η Μπαρτσελόνα και δεν μπορούμε να κάνουμε πολλές τελικές απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα».
ΠΗΓΗ: novasports.gr