Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Γ. Τάτσης: Χάσαμε άδικα στη Βέροια

Ο προπονητής της Κ-20 του ΠΑΣ Γιάννης Τάτσης έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ


Ο προπονητής της ομάδας μας Κ20, Γιάννης Τάτσης, δήλωσε μετά την λήξη του αγώνα με την Βέροια, για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της superlegue, στο pasgiannina. gr :

 Έμεινα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, όσον αφορά την αμυντική αλλά και την επιθετική λειτουργία της ομάδας, με μια παρένθεση, να εξαιρέσω, κάποια ατομικά αβίαστα λάθη στην άμυνα αλλά και στην επίθεση, στην τελική προσπάθεια.
Το αποτέλεσμα του αγώνα δεν κρίνεται δίκαιο και ο λόγος είναι η διαιτησία. Απορώ γιατί στο πρωτάθλημα της Κ20 υπάρχουν τέτοιες διαιτησίες. Σ ένα πρωτάθλημα που στόχος είναι η ανάδειξη των νεαρών ποδοσφαιριστών και το τελευταίο πράγμα που απασχολεί όλους μας, ακόμη και τους διαιτητές είναι το αποτέλεσμα. Ίδια διαιτησία υπήρχε και στον πρώτο αγώνα που δώσαμε με τον Πανθρακικό.
Ανεξάρτητα πάντως από αυτό, εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια. Σίγουρα ακόμη θέλουμε χρόνο ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο των προηγούμενων ετών, εφόσον φέτος έχουμε μια καινούρια ομάδα, με παιδιά που ήρθαν από την Κ17 και τις γύρω περιοχές.

Επίσης δεν είναι μαζί μας  οι Νάκος, Χαρίσης, Ιωάννου, Μουσκάι που αγωνίζονται πλέον με την πρώτη ομάδα. Αυτό βέβαια με χαροποιεί  ιδιαίτερα γιατί ο στόχος μας είναι η στελέχωσή της πρώτης ομάδα και μακάρι να είναι πάντα  σε αυτή και να είναι και υπολογίσιμοι. Το ίδιο άλλωστε θα επιδιώξουμε να πετύχουμε και την φετινή σεζόν με την ανάδειξη κι άλλων ποδοσφαιριστών.
ΠΗΓΗ: pasgiannina.gr