Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Διαζύγιο με ανακοινώσεις, απαντήσεις και ανταπαντήσεις!

Από σήμερα χώρισαν οι δρόμοι του Σάκη Τσιώλη με τον Χρήστο Πανόπουλο και την ΠΑΕ Skoda Ξάνθη


Ένα σήριαλ εξελίσσεται από το πρωί με το διαζύγιο της συνεργασίας του προπονητή Σάκη Τσιώλη με την ΠΑΕ Skoda Ξάνθη. Αρχικά η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι λύνεται κοινή συναινέσει η συνεργασία, ο Σάκης Τσιώλης αργότερα έκανε λόγο για «διαφορά φιλοσοφίας» για να ακολουθήσει νέα ανακοίνωση της ΠΑΕ που καλεί τον πρώην τεχνικό να «απαντήσει ποια είναι η διαφορά φιλοσοφίας».

Παράλληλα οι οργανωμένοι οπαδοί της Θρακικής ομάδας Xanthifans ευχαρίστησαν τον Σάκη Τσιώλη για την συνεργασία που υπήρξε.


Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη

"Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ και ο κ. Σάκης Τσιώλης έλυσαν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους. Ευχόμαστε στον κ. Τσιώλη ότι καλύτερο για την οικογένειά του κι ότι καλύτερο στην επαγγελματική του καριέρα".

 Οι δηλώσεις του Σάκη Τσιώλη

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Χρήστο Πανόπουλο και του εύχομαι υγεία σε αυτόν και την οικογένειά του, τη διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα για τη συνεργασία κι εύχομαι καλή συνέχεια στην πορεία της Ξάνθης.
Παράλληλα, θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και τους παίκτες για τη συνεργασία που είχαμε όλο αυτόν τον καιρό.
Κυρίως θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την εκτίμηση και την αγάπη που μου έδειξε και εύχομαι να δει την ομάδα όπως την ονειρεύεται.
Η λύση του συμβολαίου μου ήταν κοινή συναινέσει, καθώς είχαμε διαφορετική φιλοσοφία και σχεδιασμό για την ομάδα».

Ανταπάντηση της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη

«Ο κ. Τσιώλης είπε σε δηλώσεις του ότι είχε διαφορά φιλοσοφίας με την Διοίκηση της SKODA ΞΑΝΘΗ. Ο κ. Τσιώλης έχει όλο το ελεύθερο από την SKODA ΞΑΝΘΗ να δημοσιοποιήσει τις διαφορές της φιλοσοφίας στα ΜΜΕ.

Τέλος».


 Ανακοίνωση Xanthifans


Οι Xanthifans με ένα σχόλιο στην ιστοσελίδα τους, επισήμαναν πως δεν αλλάζει τακτική η διοίκηση του συλλόγου, και ευχαρίστησαν τον Καρδιτσιώτη τεχνικό. Εξάλλου, πριν λίγο καιρό είχαν εκδώσει ανακοίνωση στήριξης στον Τσιώλη, όταν είχε αρχίσει να κυκλοφορεί μια φήμη για επικείμενο διαζύγιο. Οι οπαδοί της Ξάνθης έγραψαν χαρακτηριστικά: «…όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν…» Coach σε ευχαριστούμε.