Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Γ. Πετράκης: Είμαι ικανοποιημένος από το β' ημίχρονο

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών στο β' ημίχρονο έμεινε ο Γιάννης Πετράκης


Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας στο β’ ημίχρονο δηλώνοντας και τα εξής: «Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με την πλάτη στον τοίχο λόγω των προηγούμενων αποτελεσμάτων της.
Εμείς δεν μπήκαμε με την ετοιμότητα που έπρεπε να έχουμε και το σχέδιο δεν βγήκε στο α’ ημίχρονο και μας εκνεύρισε και το γκολ που δεχτήκαμε. 

Η Ξάνθη στο α’ μέρος ήταν καλύτερη. Έτυχε να προηγηθεί σε μια φάση που προήλθε από ένα αράουτ. Σήμερα είχαμε και δύο αναγκαστικές αλλαγές. Όλα αυτά μας δυσκόλεψαν την προσπάθεια. Στο β’ ημίχρονο η ομάδα μας ήταν πάρα πολύ καλή και καταφέραμε παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο όχι μόνο να ισοφαρίσουμε αλλά να κάνουμε ευκαιρίες και πέναλτι να φτάσουμε στην ανατροπή. Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και την εικόνα του β’ ημιχρόνου και να διορθώσουμε τι δεν πήγε καλά στο α’ ημίχρονο.  

Χάσαμε ένα ημίχρονο, γιατί δεν μπήκαμε με την ετοιμότητα που έπρεπε. Αλλά έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους. Προσπαθούμε να αποκτήσουμε μια σταθερότητα και να μη έχουμε αυξομειώσεις στην  απόδοσή μας». 

Για την περίπτωση του Σταύρου Τσουκαλά που δεν αγωνίστηκε στο α’ ημίχρονο τόνισε: «Είναι βαρόμετρο ο Σταύρος στην ομάδα μας, σπουδαίος παίκτης και χαρακτήρας. Αλλά και ο Ακόστα πήγε πολύ καλά. Στο α’ ημίχρονο δεν ήταν ότι μας έλειπε ο Σταύρος αλλά γενικά δεν πήγαμε καλά». 

Για το ποιος θα χτυπά τα πέναλτι ανέφερε: «Όποιος αισθάνεται καλύτερα θα τα χτυπά. Αυτό το επιλέγουν οι παίκτες μεταξύ τους».  

Για τους τραυματίες και τις αναγκαστικές αλλαγές που έκανε τόνισε: «Ο Στρούνα θα είναι καλά δεν είναι κάτι σημαντικό. Θα κάνει μια μαγνητική. Για το Ντάσιο θα δούμε Δευτέρα τι θα γίνει».