Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Αγιασμός και η δραστηριότητα των Ελπίδων Ιωαννίνων

Στα γραφεία των Ελπίδων Ιωαννίνων ο Αντιδήμαρχος Παντελής Κολόκας και παράγοντες της εν λόγω ομάδας και του ΠΑΣ Γιάννινα.



Παρά την δυνατή βροχή έγινε ο αγιασμός που είχε προγραμματιστεί το Σάββατο 13-4-2014 και ώρα 17:00΄ στα γήπεδα των «ΕΛΠΙΔΩΝ», με πολλά παιδιά και γονείς.

Στον Αγιασμό παραβρέθηκαν: ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Ιωαννιτών κ. Παντελής Κολόκας, ο Υπεύθυνος Υποδομών της Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ κ. Ιωάννου, ο Εκπρόσωπος της Ε.Π.Σ.ΗΠ. κ. Δαβής, ο Γενικός Αρχηγός της Κ-20 κ. Νούσκος, ο Γενικός  Αρχηγός της Κ-17 κ. Δεβελέγκας, ο Προπονητής της Κ-15 κ. Οικονόμου και όλοι οι Ποδοσφαιριστές της που προωθήθηκαν στην Κ-17 & Κ-15.
Στο τέλος του Αγιασμού όλοι οι ομιλητές αναφέρθηκαν στο ότι το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο και οι υποδομές της πόλης μας θα πρέπει να βοηθηθούν από τους αντίστοιχους φορείς της πόλης διότι το έργο που επιτελούν έχει τεράστια οφέλη.
Οι «ΕΛΠΙΔΕΣ» ευχήθηκαν καλή ποδοσφαιρική πορεία στους ένδεκα (11) ποδοσφαιριστές που πήγαν στην Κ-17 και Κ-15 της Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ και είναι οι εξής: 1. Σιώλος Ιωάννης, 2. Τριάντος Ιωάννης, 3. Δήμος Αλεξ., 4. Γιώτης Ορέστης, 5. Μπούλτης Χρήστος, 6. Ρίζος Ρωμανός, 7. Γιώτης Ελευθ., 8. Κυρικλίδης Αλέξης, 9. Εμβραΐζογλου Νίκος, 10. Μπαλαμάτσιας Αλεξ., 11. Πότσης Θωμάς, όπου θα πλαισιώσουν τους: 1. Μούτσιο Βαλεντίνο, 2. Μασούρα Αλεξ., 3. Ζιώγα Γρηγ. Ποδοσφαιριστές της Κ-17 που και αυτοί προέρχονται από τις «ΕΛΠΙΔΕΣ». Δηλαδή, συνολικά θα έχει η Κ-17 και Κ-15 δέκα τέσσερις (14) ποδοσφαιριστές των «ΕΛΠΙΔΩΝ» που πιστεύουμε είναι ρεκόρ για μια Ακαδημία! Αξίζει να αναφερθεί ότι στη σεζόν που μας πέρασε οι ποδοσφαιριστές προπονούνταν υπό τις οδηγίες του Προπονητή Νάτση Κων/νου.
Επίσης, καλωσόρισαν τα νέα παιδιά που ήλθαν και στελέχωσαν τα αντίστοιχα τμήματα. Ευχαρίστησαν θερμά τους γονείς για την άψογη συνεργασία και προσφορά τους στο Σύλλογο των «ΕΛΠΙΔΩΝ» που βλέπουν ότι οι προσπάθειές τους δεν πάνε χαμένες και τα παιδιά τους να αποκτούν μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα, τόσο στο ποδοσφαιρικό τους μέλλον, όσο και στην κοινωνία.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ gianninasports.blogspot.com: Το παραπάνω κείμενο είναι δελτίο Τύπου της Ακαδημίας «Ελπίδες Ιωαννίνων».