Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Τρία Γιαννιωτόπουλα στο Παγκόσμιο κωπηλασίας

Η Κατερίνα Ζέρβα μπαίνει στη μάχη του Παγκόσμιου πρωταθλήματος εφήβων - νεανίδων με άλλους δύο συναθλητές της από τα Γιάννινα


Μετά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για αθλητές κάτω των 23 ετών, στο οποίο διακρίθηκαν με τις επιδόσεις τους τρεις κωπηλάτες του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, άλλα τρία Γιαννιωτόπουλα από τη νέα και πολύ ελπιδοφόρα «φουρνιά» του Ν.Ο.Ι., θα δοκιμαστούν τις επόμενες ημέρες στους διεθνείς κωπηλατικούς στίβους.






Σε πρώτο πλάνο ο Γιαννιώτης αθλητής του ΝΟΙ Νίκος Βλάχος


Συγκεκριμένα, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων - Νεανίδων, που θα διεξαχθεί στα νερά του ποταμού Έλβα στο Αμβούργο από την ερχόμενη Τετάρτη και μέχρι την Κυριακή, 10 Αυγούστου θα αγωνιστούν με τα ελληνική χρώματα η νεαρή πρωταθλήτρια Κατερίνα Ζέρβα στο Διπλό Σκιφ Νεανίδων και οι πρωταθλητές Νίκος Βλάχος στην Τετράκωπο άνευ Εφήβων και Στέφανος Ντούσκος στο Διπλό Σκιφ Εφήβων. 








Ο Στέφανος Ντούσκος εν δράσει στην κωπηλασία

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα θα φιλοξενήσει περισσότερους από 730 κωπηλάτες ηλικίας 18 ετών και κάτω από 57 χώρες, που θα αναμετρηθούν σε συνολικά 13 διαφορετικές κατηγορίες. Εκτός από τα τρία Γιαννιωτόπουλα στην αποστολή της ελληνικής Εθνικής Ομάδας περιλαμβάνονται άλλοι δέκα νεαροί αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα.


Από το Γραφείο Τύπου
του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων